stretchy jeans myke bukser til høst høstmote 2021

De finaste byxorna för hösten 2021

Hösten närmar sig och sommarkläder byts ut mot byxor, längre ärmar och tjockare lager. Att bära bra byxor som kan matchas med olika tröjor och jackor är ett måste i höst, och vi på Famme har ett bra utbud av bra och trendiga byxor för kvinnor som passar alla smaker.

Byxor med breda ben

jeans vide ben bukser høstmøte
Dessa byxor är ett måste för dig som gillar att vara trendig: VårJeans med vida ben är gjord av bra kvalitet och kan passa med alla typer av toppar och tröjor. Ett par byxor med hög midja med breda ben som sitter som ett skott är något alla behöver i garderoben i höst, och tyget är av bra, äkta kvalitet - vi får aldrig nog av klassisk denim. Oavsett om du är lång eller kort, kommer dessa byxor att passa dig perfekt!

Raka byxor med delad fåll

rette bukser med sidesplitt splittet hem høstmote bukser
För dig som älskar bekväma jeans av bra, äkta denim - dessa raka byxor med delad fåll är perfekta för dig. VårJeans med rakt snitt är i: De är gjorda med sidoklyftor, vilket är väldigt trendigt nuförtiden, och även om det är en rak passform, sitter de som ett skott i alla former och former. Med andra ord - du vill se bra ut i dessa byxor.

Lätta och stretchiga byxor

lett og stretchy slengbukse myke Youth Flare
VårFlare byxor för ungdomar är perfekt för dig som vill ha byxor i ett mjukt och lätt material, och som är stretchiga. Dessa svarta slingbyxor passar med många olika, här kan du klä upp den och klä ner den. Den är hög i midjan och är ett par byxor du kommer att älska och använda till allt - bomullstyg och passform kommer att göra dessa byxor till en favorit i din garderob.

Världens mjukaste byxor i velour

velur joggbukse forskjellige farger høstmote stretchy
Letar du efter den perfekta komforten eller loungewear? Då är det vår Välj Byxor Bullseye. Dessa velourbyxor är gjorda av ett sammetslen material som sitter som ett skott - materialet ger fantastisk komfort. Hög midja, knytning i midjan och fina detaljer: Om du letar efter de perfekta velourbyxorna för kvällar på hösten har du kommit till rätt ställe. Den finns i många olika färger: Rosa, röd, grå, brun, svart, vit, grå, blå och lila.