beste hettegenser til dame

Bästa hoodie dam 2021

Huvtröjor du måste ha i din garderob!

Nu när de svalare tiderna närmar sig, blir det dags att hitta mer passande plagg för höstsäsongen. Eftersom hösten sakta men säkert förbereder oss för vintern, kommer det att vara bra att följa den och använda mer viktiga plagg som hoodies för en smidig övergång till de kallare årstiderna. Vi har samlat våra bästa hoodies i en lista så att du enkelt kan hitta den hoodie som passar dig bäst.

Se alltvåra tröjor här.

Huvtröjor med dragkedja

grå hettegenser

En mångsidig tröja som du enkelt kan ta på dig och som kommer att stödja alla dina sysslor i höst är viktig att ha i din garderob. Oavsett om det bara är att skapa högre komfort när du spenderar tid hemma eller reser från A till Ö, så kommer vårpassform huva vara där för dig. Den kommer i färgerna grå och svart och är gjord i ett stretchigt och tekniskt material, med dragkedja och en fin passform med praktiska fickor där vi också har använt en dragkedja som håller dina värdesaker säkra. Du kan komplettera utseendet med vår matchningpassform joggare som kommer i liknande färger.

 

grå velur hoodie

Y2K är tillbaka 2021 och här hittar vi velour, en velourtröja är perfekt för den tid vi nu går in i och kan användas vid de flesta tillfällen.luvtröja i velour våren pryds med fina detaljer, dragkedja och huva. Det är väldigt lätt att använda i vardagen om du antingen planerar att sitta hemma och titta på Netflix, eller måste göra ärenden. Denna velourtröja i svart och grått är ett måste för garderoben och tändstickornavälj byxor som kommer i liknande färger.

 

Huvtröjor utan dragkedja

svart hoodie

Vårren luvtröja är perfekt för de kommande tysta dagarna. Som namnet antyder är hoodien snygg med en ficka i 100% bomull. Den kommer i ett ribbstickat material på slutet av huvan och ärmarna. En extremt praktisk tröja om du ska till och från ärenden eller träning, eller när du behöver värma upp lite. Verkligen ett måste för lugna söndagar och kvällar när du vill dra dig tillbaka lite.

Korta huvtröjor

För varmare dagar före hösten är i full gång eller för den mer avslappnade inställningar som man kan hitta, kommer det att vara relevant att hitta hoodies som ger optimal komfort och som bevarar stil, och det är där våra beskurna hoodies kommer in i bilden..

svart cropped hettegenser

En luvtröja som är väl lämpad för situationer när du är på språng till och från träning eller bara vill se fräsch och energisk ut när du lämnar huset, vårren tröja med huva kan vara det perfekta plagget för detta. Den kommer i den klassiska färgen svart med långa ärmar och är gjord i 100% bomull. Stylingalternativen för hoodien är olika, så om du känner för att ha jeans, strumpbyxor eller sweatpants kommer hoodien att passa bra med den.

grå cropped hettegenser

Denna luvtröja är perfekt för när du vill vara helt avslappnad och vill utstråla komfort i det yttersta. Med bra stretch och utsökt passform, kommer vårenwanderlust hoodie bli din favorit. Huvtröjan är beskuren vilket betyder att den är lämplig för strumpbyxor med hög midja och särskiltvandringstights vår. Tröjan kommer i beige, svart, mörkgrå, grå och rosa - strumpbyxorna finns i liknande färger så att de passar perfekt ihop.