turtleneck og høyhalset genser til dame

Turtleneck för hösten

Ett Turtleneck är ett klassiskt plagg, och passar in i alla garderober. Plagget har varit i fokus på modescenen den senaste tiden, och det är möjligt att styla ett turtleneck på många olika sätt. Eftersom det kan formas på olika sätt får du full nytta av ett sådant plagg, och du får utnyttja din garderob fullt ut.

 

Vi har ett urval avturtlenecks för kvinnor som passar både vardag, loungewear och en kall höstdag. Tröjorna finns i olika färger och material, som t.ex. stickad , bomull och räfflad . Vår kollektion har tröjor som är både smala och lösa, så det är möjligt att välja vad du är mest bekväm med.

 

Stickad höghalsad tröja

VårChunky stickad tröja är en perfekt  stickad tröja för både kalla vinterdagar och svala sommardagar när solen gått ner. Den är också lämplig för användning på hösten när det börjar bli kallare dagar och på våren. Så vi pratar om en höghalsad tröja vilket är både trevligt och mångsidigt.

 

beige høyhalset strikkegenser perfekt til kalde vinterdager og kjølige sommerkvelderhøyhalset strikkegenser med mykt stoff som ikke klørstilren sort høyhalset strikkegenser med mykt og behagelig stoff

 

Detta tröjan är utformad för att du ska känna dig bekväm, eftersom den har ett mjukt tyg samtidigt som det är sofistikerat och snyggt. den hög hals är svårt elastisk och skadar inte håret när det sätts på. Den eleganta höga halsen och den snygga designen gör det till ett väsentligt plagg som passar bådajoggingbyxor ochjeans. Denna stickade tröja kliar inte , och tyget är mjukt och bekvämt mot kroppen.

 

Läs också:Jeansguide - hitta dina perfekta jeans, ochDe bästa träningsbyxorna för kvinnor 2021

 

 

Tröja med hög hals i bomull

Slim Fit Turtleneck är en snygg, lätt och varm höghalsad tröja som passar perfekt veckodag . Denna tröja håller dig bekväm och snygg hela tiden med sitt sofistikerade utseende och tight   passa. Man kan enkelt styla denna tröja tillsammans medjeans med hög midja,trikåer ochslingbyxor, men det kan också användas med en av våranallejackor. Med andra ord är tröjan perfekt för att uppgradera din grunderna .

 

Läs också:Bästa nallejacka 2021

 

slim fit turtleneck perfekt til hverdagenbasic slim fit høyhalset genser i sort med god passform

 

VårChill Turtleneck-T-shirt är en lätt, varm och mjuk Turtleneck och passar perfektvardagsklädsel ellernattkläder. Denna tröja har en termisk fint stickat tyg som är tunn men fortfarande behåller värmen. Det lätta tyget innebär att det kan användas till vardags och du kan bära det underluvtröja ellercrewnecks. Ett annat sätt att snyggt styla en sådan tröja är att matcha en vit höghalsad tröja tillsammans med en läckerklänning byxor.

 

finstrikket høyhalset genser som holder på varmenrosa turtleneck i finstrikket stoff som holder varmen

 

Läs också:Höstens finaste kostymbyxor, ochBästa hoodie dam 2021

 

Ribbad turtleneck

Doux Knitted Turtleneck är en mjuk och bekväm ribbad pikétröja , som innehåller en liten andel ull- . Detta skapar en fin konsistens och är perfekt höghalsad ulltröja. Den är särskilt lämplig för hösten när det börjar bli svalare i luften. den hög hals är tillräckligt lång så att den både värmer och inte är i vägen. Denna turtleneck är en del av uppsättningen, medmatchande byxor. Setet håller dig skön och varm och är lämplig att använda året runt.

 

Läs också:Bästa goset dam

 

beige høyhalset genser i ribbet stoff sort ribbet turtleneck som passer året rundt