high waist jeans guide

Jeansguide med hög midja

Vilka hög midja jeans ska jag välja?

När du väljer jeans finns det oändliga val, men vad betyder det egentligen jeans med hög midja? Vi har skapat en guide som hjälper dig att välja rätt jeans med hög midja.
 
Hög midja jeans är en typ av jeans som passar alla kroppsformer och är samtidigt mycket mångsidig och spänstig. De finns i många olika former och stilar, och det finns otaliga val. Hög midja jeans ger grepp, samtidigt som de betonar feminina former. För många kan det kännas obekvämt att ha jeans som glider ner flera gånger under dagen. Jeans med hög midja håller sig på plats och bidrar till ökad komfort under hela dagen.

Allavåra jeans är hög midja. Här är några av våra favoriter!

Mamma jeans

Mom jeans har ofta en lös passform och hög midja. Dessa jeans är väldigt trendiga, mångsidiga och mycket populära. De är bekväma och lämpar sig för många olika tillfällen. Jeansen kan formas med många olika toppar, inklusive en snyggMagtröja. De var en hit på 80- och 90 -talet och har återvänt i sin helhet de senaste åren. Mom jeans var länge populär bland medelålders kvinnor, men har nu fått en ny målgrupp - nämligen unga, trendiga kvinnor!

trendy jeans

Flare jeans

Flare jeans är jeans som öppnas under knäna vilket ger jeansen en naturlig sele. Flare jeans har också återvänt efter många år från marknaden och är nu mer populära än någonsin tidigare. Dessa jeans passar perfekt med ett par snygga stövlar eller fotkängor, vilket ger en trendig och tidlös outfit.

slengbukse

Passa jeans

Detta är en snygg och elastisk jeans. Tyget som jeansen är gjorda av är designat avISKO. ISKO REFORM XP -tekniken erbjuder den högsta elasticiteten som någonsin skapats med denna typ av tyg. För dig ger den rörelsefrihet och maximal flexibilitet utan att förlora den ursprungliga formen. Med denna jeans du kan både vara bekväm och se bra ut hela dagen.

jeans stretch

Ha på dig jeans

Detta par jeans kännetecknas av en fin splittring längst ner på anklarna. Den kan påminna om slingbyxor, men är inte lika bred under knäna. Split jeans har nyligen blivit en stor trend, och det här är definitivt ett par jeans som är värda att kolla in. Du kan styla detta med otaliga coola plagg och ett par färskasneakers. Om du är osäker på om du vill ha på dig byxor kan dudetta vara ett alternativ för dig!

jeans med splitt