Sesongens fineste jeans

Säsongens bästa jeans - Topp 3

Jeans - Veteranen som aldrig försvinner

Jeans har haft en rejäl resa under de senaste århundradena. Plagget har använts som allt från arbetsbyxor under guldrusningen i San Francisco på 1850 -talet, till att bli det ikoniska modeplagg som vi känner och älskar idag. Det är säkert att säga att alla har minst ett par jeans i sin garderob, och av goda skäl. Jeans kommer alltid att vara ett säkert val på grund av deras snygga och hållbara design, starka symbolik som representerar uppror, frihet och ungdom, och sist men inte minst: nya sorter utvecklas ständigt.

Under det senaste året har vi sett en comeback av flera vintage klassiker, förutom att löst sittande jeans har fått en mer framträdande roll i modevärlden på grund av sin bekväma design som passar bra med hemmakontoret. År 2021 kan du hitta jeans som passar alla personliga preferenser du kan ha, oavsett om det är löst sittande alternativ eller alternativ som verkligen lyfter fram dina feminina former.

Det kan vara knepigt att hänga med i vilka typer av jeans som är trendiga och inte. Lyckligtvis presenterar vi här jeansfavoriterna för 2021!

1. Höga raka ben

Här bevittnar vi en comeback från en riktig vintage klassiker. Höga raka jeans, till exempel de kända501 LEVI'S CROP JEANSNS, har en tidlös känsla med distinkta attribut. De är långa i midjan, lösa i benen och har en generell lös passform som oser av komfort på ett otroligt snyggt sätt.

Dessa jeans är raka från höften till fotleden, och är vanligtvis lite kortare i benen, vilket gör dem till ett bra alternativ på sommarkvällar och tidiga höstdagar.

2. Mamma jeans

Ännu en comeback från en riktig vintage klassiker. Namnet "mamma jeans"härstammar från 1980- och 1990-talet, då det oftast var medelålders mödrar som bar den här typen av jeans. Nu, i början av 2020-talet, har de blivit mycket populära bland yngre kvinnor på grund av deras vintage-look och lösa passform.

Dessa jeans har också en hög midja med högre byxben. De är både superbekväma och snygga och passar bra till vår, sommar och höst.

Utsvängda jeans

Återigen en tidlös och trendig klassiker som hela tiden kommer tillbaka år efter år.Utsvängda jeans (även känd som klockbottnar), är ikoniska för sina breda ben från knäet och ner. De är vanligtvis stramare runt skinkorna och låren för att framhäva dina former, och byxbenens bredd kan variera.

Utsvängda jeans kan ge din outfit ett mer elegant och sofistikerat utseende, och de kan användas för olika stilar som penna klänning och stövlar, eller för en mer avslappnad t-shirt och sneakerstil. Använd din kreativitet!