Nattøy og behagelige lounge klær casual hverdag

Bästa nattkläder för kvinnor

Pyjamas för kvinnor

VårChill -serienpassar som namnet antyder utmärkt för avkoppling. Oavsett om du letar efter bra grunder för vardagsbruk eller plagg du kan använda för avkopplande dagar i soffan, är det viktigt att hitta grunder som är så bekväma som möjligt. Det betyder att tyget behåller värmen, är mjukt och bekvämt och känns lätt på kroppen. Vårt chill -sortiment uppfyller alla krav för perfekt avkoppling och kan även användas som nattkläder.

Pyjamasöverdel med sidenband

Chill långärmad är ett perfekt basplagg som kan bäras ensam eller under en tjockare tröja på kalla dagar. Vår chill långärm är den perfekta basen för alla typer av väder! Den finns i två färger, svart och mauve.

rosa genserSort genser

Pyjamasbotten

Chill Leggings är en underbart lätt och bekväm svart leggings som enkelt kan matchas till de flesta toppar. Tunt men värmande tyg som är den perfekta grundläggande leggings för att koppla av utanför gymmet.

myk tightsmyk leggings

Pyjamas t-shirt

Chill kortärmad T -shirt är ett bra basplagg som kan bäras både hemma eller med en snygg byxa om du ska på en stadsresa och vill klä ut dig lite. Den finns i tre färger, mauve, svart och vitt, som alla är lätta att matcha med andra plagg.

hvit tskjortesort t-skjorte

Pyjamas turtleneck

Chill Turtle Neck är en långärmad tröja med hög hals som är både snygg och bekväm. Det fungerar utmärkt som ett snyggt och värmande lager under andra tröjor eller t-shirts eller ensam. Precis som vår kortärmade tee finns den även i svart, vitt och mauve.

høyhalset genserRosa høyhalset genser

Singel i pyjamas

Chill linne perfekt för avkoppling under varma sommardagar när tyget är tunt och lätt, eller som en enkel bas under varmare kläder på vintern eftersom det också hjälper till att hålla värmen. En måste-ha-bas som går för det mesta.

Rosa tank topsort singlett 

Tillbaka till blogg

Blogginlägg

Ge en sammanfattning av dina bloggposter till dina kunder