• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Adidas – Du måste veta detta

Adidas är ett sportmärke som har ett brett urval av damkläder. De erbjuder både fritidskläder och träningskläder för olika användningsområden och med olika egenskaper. Vi jämför träningskläder som tights, träningsbyxor, träningsbh, löparjackor och fleecejackor med liknande alternativ från Famme.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken hos Adidas, läs mer omAdidas i Norge.

Adidas tights modeller

Adidas kompressionstights

Adidas erbjuder olika tights med kompression . Som ett alternativ till Adidas kompressionstights rekommenderar videssa kompressionstights från Famme.

 

Tilsvarende Adidas kompresjonstightsAlternativ til Adidas kompresjonstights

 

Adidas vintertights

Som ett alternativ till Adidas vintertights vi rekommenderardessa tights från Famme. De har hög midja med snörning, borstad insida och slätt tyg. Vintertightsen har även reflexdetaljer längst ner på benet, så att du tryggt kan ta turen ut i mörkret.

Tilsvarende Adidas vintertightsTilsvarer blå Adidas vintertights

 

Adidas löpartights

Adidas erbjuder flera typer löpartights . Som ett alternativ till Adidas löpartights rekommenderar videssa tights från Famme.

Vortex tights 2 är den nya versionen av våra bästa sömlösa tights, och är bra för löpning då den har extra kompression och andas bra!

Tilsvarer løpetights fra AdidasTilsvarer Adidas løpetights

Adidas träningsbyxor

Adidas har ett enormt utbud av träningsbyxor. Som ett alternativ till Adidas träningsbyxor rekommenderar vi att kolla in Fammes utbudhär, då vi har många olika modeller och färger.

Tilsvarer Adidas joggebukse Tilsvarer Adidas joggebukse

 

Adidas sport-bh

Adidas erbjuder olika typer av träningsbehåar för kvinnor. Vi jämför några av Adidas-modellerna med liknande träningsbh-modeller från Famme.

Adidas sportar bra med logga

Som ett alternativ till träningsbehån från Adidas med logotyp rekommenderar vi kraftfull sport-bh ochTone sport brafrån Famme.

Adidas alternativ sports braTilsvarer Adidas sports bra med logo

Adidas camo sport-bh

Som ett alternativ till adidas träningsbh i camomönster rekommenderar vi Famme'sCamo sport-bh. Detta går att matcha medcamo trikåer för en komplett look!
Tilsvarer adidas camo sports braCamo tights

Adidas jackor

Adidas löparjacka

Som ett alternativ tilllöparjackor från Adidas rekommenderar videtta från Famme. Jackan är lätt och andas, har två fickor och en avtagbar huva.

Alternativ til Adidas løpejakkeAlternativ til Adidas løpejakke

Adidas fleecejacka

Som ett alternativ till den svarta fleecejackan från Adidas rekommenderar vi detta teddyjackan från Famme.

Tilsvarer Adidas fleecejakkeAlternativ til Adidas fleecejakke

Rabattkod på Adidas

Rabatter på Adidas kan erhållas genom olika kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på deras hemsida eller under kampanjer. Det går även att hitta rabattkoder som kan användas på reavaror för ytterligare reducerat pris.

Studentrabatt

Du kan se på adidas hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, då gärna på alla varor.

Rabatt på Instagram

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer-rabattkoden är genom att gå till adidas-tagg-flödet. Sedan tittar du på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. De senaste varorna har ofta giltiga rabattkoder.

Rabattkod på Adidas via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Adidas har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men här kan du söka på Google: "rabattkod" "adidas" "blogg". Sedan filtrerar du efter datum och hittar de senaste rabattkoderna.

Adidas i Norge

Adidas försäljning och outlet

Adidas har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland via sms.

Adidas frakt och leverans

Adidas erbjuder fri frakt vid köp över 250 NOK. Famme har alltid fri frakt och leveranstiden är 1-4 dagar.

Adidas vägtull

Det finns inga tullar på de varor du beställer från Adidas.

Adidas treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg