• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Sikta rabattkod

Du kan få rabatt på Aimn via flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på webbplatsen om outletartiklar eller kampanjer. Men det är också möjligt att hitta rabattkoder som kan användas på försäljningsartiklar till ett ytterligare reducerat pris.

Rabattkod på Aimn

studentrabatt Aimn

Du kan se på Aimns webbplats om de har studentrabatt eller inte. Många webbutiker är också en del av ett affiliateprogram där studentwebbplatser får dela 10-20% rabatt, vanligtvis på alla artiklar.

rabatt på instagram Aimn

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna finns ofta i instagram -användarens namn. Rabattkoden är då till exempel:instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer rabattkod är genom att titta över taggflödet för Aimn. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

rabattkod på Aimn via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på försäljning. Det finns ingen garanti för att Aimn har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google:"rabattkod""Sikta""blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Du kan använda rabattkoderna på träningstights från Aimn.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken på Aimn, läs mer om Aimn i Norge .

Aimn rabattkode
Tillbaka till blogg