• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Better Bodies - Alternativ i Norge

Better bodies säljer ett utbud av träningskläder för både män och kvinnor. I sin kommunikation lägger de stor vikt vid träning som livsstil och inte bara ett mål. Märket har ett stort sortiment av olika sömlösa träningskläder. Därför kan många av Better Bodys produkter jämföras med Fammes träningskläder. Vi ska bland annat titta närmare på olika träningstights, croptops, singlets och sportbh:ar som kan se ut som träningskläder från Better Bodies.

Better Bodies tights

Better Bodies har ett stort utbud av träningstights på sin hemsida. Där de flesta är sömlösa träningstights med hög midja. De flesta av Fammes träningstights är dessutom sömlösa, knäböjssäkra och har hög midja.

Scrunch leggings

En kundfavorit hos oss är olika varianter avscrunch trikåer. Hos Better Bodies hittar du bl.aTie dye scrunch damasker. Träningstightsen har ett unikt mönster och finns i alla fräscha färger. Repet på tightsen gör att dina former framhävs på ett smickrande sätt. Ett bra alternativ till Tie Dye Scrunch är vårt Acid Seamless Scrunch Tights som har ett stentvättat mönster och finns i flera fina färger.

Acid seamless scrunch tights lillaAcid seamless scrunch tights gul
Ett annat bra alternativ till Better BodiesTie Dye träningstights är vår egenTie Dye träningstights. Tightsen är en sömlös tights med hög midja med ett tie dye-mönster. Denna tights finns i både grå och svart. Dessutom har tightsen också liknandeSport-BH. Om du vill ha ett matchande set.
Tie dye leggings gråTie dye leggings svart

Camo tights

Better Bodies säljer även en rad olika tights av sortenCamo höga tights. Tightsen har en hög livslängd, är sömlösa och finns i olika färger. Famme har en egen version av Camo Tights. Tightsen är sömlösa, har hög midja och har även scrunch som gör att tightsen ser smickrande ut över dina former. Camo-tightsen är perfekta för styrketräning och är en stor kundfavorit hos oss. Finns i grått, grönt och svart. Du hittar matchande sportbehåarhär.

Camo tights grå damecamo tights grønn scrunch

Tights med ficka

Better Bodies har även alla tights med fickor på sin hemsida. Om du vill ha en plats att ställa din telefon på när du tränar Då är en tights med fickor väldigt praktisk. Vi har flera högkvalitativa tights med ficka. Vårr Techna Tights  är våra populäraste tights med ficka och passar perfekt till din telefon. Dessutom säljer vi även mycket av vårt smickrande Shine tights.Denna tights har även en ficka på baksidan. Perfekt för nycklar, bankkort eller en liten mobil.

Techna tights med lommeShine tights med lomme

Bättre kroppar träningstoppar

Better Bodies erbjuder även alla toppar och sport-bh:ar i sitt sortiment. Vi ska titta närmare på de populära Better Bodies liggöverdelar.

Magtröja

En av Better Bodies mest populära crop tops är derasAstoria Seamless BH.Den här toppen är jämförbar med Fammes populära Power Seamless Topp. Toppen har fukttransporterande material och löstagbara inlägg. Denna träningstopp är perfekt för både styrketräning och kondition. Toppen finns även i ett antal olika färger.

Power seamless top damePower seamless top beige

Undertröja

Better Bodies har även ett antal olika singlar i sitt sortiment. Vi har därför valt ut våra Tjag tackar dig väldigt mycket och vårt T Jag tangerar toppen som bra alternativ till några av Better Bodies-singlarna.

Atlantic tank top hvittech tank top svart

Sport-BH

Better Bodies säljer även en rad olika typer av sportbehåar. En av deras mest sålda produkter är Tie Dye Sports BH . Vi på Famme har en egen twist på en sådan sport-bh. Vi har denna i både grått och svart. Vår Tie dye sport-bh har såklart mig avtagbara inlägg ochfukttransporterande elastiskt tyg.

Tie die sports bhtie dye sports bh svart

Se hela vår kollektion av Better Bodies liknande träningskläderhär.

Better bodies treningsklær alternativer
Tillbaka till blogg