• treningsklær til dame

  Snabb leverans + fri retur

  Hos Famme kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Här hittar du det bästasömlösa träningstights för damen. Vi har även andra vardagskläder som är specialgjorda för den som älskar att träna.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Bäst på seamless

  Famme er bäst i Norge på sömlösa tights . Vi har sömlösa tights i många färger, längder och passformer. Vi har seamless med och utan scrunch och seamless med och utan mönster. Matcha med våra träningstoppar!

Sömlösa träningskläder

BumPro Tights - Detta måste du veta

Bumpro erbjuder ett antal olika trikåer och träningskläder för kvinnor . Deras utbud består av ett varierat sortiment av träningskläder, men något av det de är mest kända för ärtrikåer deras. BumPro kan köpas på strumpbyxans hemsidor

 

BumPro Tights

BumPro Beam Tights

En mycket elastisk tights med hög midja , som är gjord av mjukt tyg och formar sig fint efter kroppen. Den här strumpbyxan är sömlösa , och har ett tyg som är snabbtorkande. Ett bra alternativ till deras bästsäljande tights är våraElevate Vortex Leggings. Denna tights är genom kombination av sömlös teknik och strategisk design, formad för att ge rumpan en boost. Det är en av få sömlösa tights som verkligen ger en formande effekt . Midjebandet håller tightsen på plats under träningen.

Seamless treningstights med ribbestrikket midjebåndRosa seamless tights med shaping effekt

 

BumPro Power Up Tights

Smal och sömlösa tights med superhög midja och bra passform. Den har extra midjestöd och sträcka för att framhäva den feminina siluetten. Detta är en mångsidig tights som fungerar för alla typer av träning. En av våra tights som också har dessa egenskaper ärElevate Wave Leggings. Den har en diskret design och känns bra och mjuk mot huden. Mycket lämplig för bendag, yoga, löpning eller andra träningsformer.

Blå seamless treningstights med høyt livGrå tights med seamless teknologi

 

BumPro Hyper Tights

Ett sömlösa tights med perfekt passform. Träningstightsen är högt upp i livet och stretchig med bra stöd. Tightsen passar bäst för styrketräning eller träning på gymmet. De tights vi rekommenderar som ett bra alternativ ärFit Tights. Det är en sömlös träningstights med en stilren och sofistikerad look, och har många av de goda egenskaperna hos BumPros tights.

Blå seamles tights som former seg etter kroppenGrå stilren seamless treningstights med høyt liv

 

Black Friday på BumPro

BumPro kör rabatter och erbjudanden på sina produkter under Black Friday.Famme kommer att ha extra erbjudanden och reor under Cyber Monday, Black Friday och Black Week. Detta utöver alla våra bra erbjudanden och rabatter som du kan ta del av året om.

Rabattkod på BumPro

Du kan få rabatt på BumPro genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

Studentrabatt

Du kan se på BumPros hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

Rabatt på Instagram

Ibland får du rabattkoder via influencers via Instagram. Rabattkoderna står ofta i Instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: Instagram namn-20 för 20% rabatt, Instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencers rabattkod är genom att titta på BumPro-taggflödet. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

Rabattkod via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att BumPro har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "BumPro" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

BumPro Försäljning och outlet

BumPro har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.
Hos Famme hittar du ett stort utbud avoutletartiklar ochhandelsvaror!

BumPro Toll

Det finns inga tullar på de varor du beställer från BumPro.

Bumpro treningsklær og rabattkode i Norge