• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Calvin Klein i Norge - Träningskläder och rabattkoder

Calvin Klein har ett urval av underkläder och kläder för både herr och dam, skor, accessoarer, väskor och parfymer. De erbjuder även träningskläder under varumärket Calvin Klein Performance.

Du hittar info om rabattkod påträningstights från Calvin Klein här.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken hos Calvin Klein, läs mer omCalvin Klein i Norge.

Calvin Klein underkläder

Alternativ til Calvin Klein truse  Alternativ til Calvin Klein Bralette

Calvin Klein är känt för sina bekväma underkläder för både män och kvinnor. Ett alternativ till Calvin Kleins populära bralette ärdetta. Calvin Klein stringtrosor är också mycket populära bland kvinnor i alla åldrar. Dettastringtrosor är en storsäljare av våra sömlösa damunderkläder.

 

Calvin Klein Pyjamas

Calvin Klein pysjamas overdel  Alternativ til Calvin Klein Pysjbukse

Denna uppsättning båtarövre del ochnedre del är ett bra alternativ till Calvin Kleins pyjamasmassage. Det här är de perfekta lounge- och nattkläderna du behöver ha i din garderob.

Calvin Klein träningstights för kvinnor

Calvin Klein har ett urval av träningstights för kvinnor. Vi har samlat hela vårt utbud av träningstightshär. Hitta dina favoriter till ett billigare pris – kom ihåg rabattkoden!

Calvin Klein kompressionstights

Calvin Klein kompresjonstights  Kompresjonstights til dame

Kompressionstights är träningstights som sitter tätt intill kroppen och stramar runt musklerna. Detta hjälper till att minska dissing, samtidigt som det ger ett lyft till skinkorna. Träningskläder med kompression är fortfarande mest kända för att återställa musklerna efter träning. Som ett alternativ till Calvin Kleins Compression Tights rekommenderar videssa tights.

Calvin Klein löpartights

Løpetights med lomme  Calvin Klein kompresjonstights

Detta träningstightsen lämpar sig för löpning då de drar åt runt benen och har en praktisk ficka som passar även de största telefonerna. Se hela vårt utbud av löpartightshär.

Calvin Klein Yoga Byxor

Alternativ til Calvin Klein yogabukse  Alternativ til Calvin Klein yogatights

Som ett alternativ till Calvin Kleins Yogabyxor rekommenderar videssa tights. Vi har både en ribbad variant och en vanlig yogabyxa med bärsele.

Rabattkod på Calvin Klein

Du kan få rabatt på Calvin Klein genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

studentrabatt Calvin Klein

Du kan se på Calvin Kleins hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

rabatt på instagram Calvin Klein

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer-rabattkoden är genom att titta över Calvin Kleins taggflöde. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

rabattkod på Calvin Klein via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Calvin Klein har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Calvin Klein" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Calvin Klein i Norge

Calvin Klein försäljning och outlet

Calvin Klein har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.

Calvin Klein vägtull

Det finns ingen tull på de varor du beställer från Calvin Klein.

Calvin Klein undertøy og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg