• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

Kompressionstights

Echt Tights - Detta måste du veta

Echt lanserades 2014 i Australien och levererar idag produkter till över 50 länder runt om i världen. De vill producera kläder du kan ha på dig hela dagen, så att ni båda kan fortsätta Träning och göra andra vardagssysslor med bra komfort . Echt erbjuder många olika trikåer , men främst Echt är känt för sina scrunch tights .Riktiga joggare och riktiga shorts är också favoriter av flera. Bland det stora utbudet av Echt har vi flera olika produkter som motsvarar deras produkter till ett rimligt pris.

 

Du hittar info om rabattkod påträningstights från Echt här.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken på Echt, läs mer omVerkligen i Norge.

 

Riktiga tights

Riktiga scrunch-tights

Riktiga scrunch-tights fyller det mesta av Echts lager av strumpbyxor. I jämförelse med Echt erbjuder vi även ett brett urval av strumpbyxor med scrunch . Tightsen finns i flera olika färger och former, men som vanligen kännetecknas av det fina scrunch effekt .

Scrunch tights är gjord för attforma rumpan med en speciell sömnadsteknik. För mer information om vad scrunch är, läs gärnahär!

Oransje Echt scrunch tights alternativ  Blå Echt scrunch tights alternativ i seamless  Svart Echt scrunch tights alternativ  

 

Riktiga scrunchshorts

Dessutom erbjuder Echt också shorts med scrunch-effekt . På sommaren kan det snabbt bli ganska varmt och att byta ut tightsen mot ett par shorts kommer att vara avgörande för komforten. Det går därför utmärkt att kunna bära shorts med liknande scrunch, så att du ska må bra på träningen oavsett temperatur.

Grå Echt shorts med scrunch alternativ i seamless  Blå Echt scrunch shorts alternativ  Svart Echt scrunch shorts alternativ

 

Rabattkod på Echt

Du kan få rabatt på Echt genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

Studentrabatt Verkligen

Du kan se på Echts hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

Rabatt på instagram Echt

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer-rabattkoden är genom att titta över Echts taggflöde. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

Rabattkod på Echt via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Echt har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Echt" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Verkligen i Norge

Verklig försäljning och outlet

Echt har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.

Riktigt bra

Det finns ingen tullavgift på de varor du beställer från Echt.

Echt treningsklær og rabattkode i Norge