• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Gymshark tights

Gymshark sömlösa tights

Gymshark är mest populär träningstights är för det mesta sömlösa tights . Det är också Gymsharks mest populära tights. De lanserades först med Flex Leggings och Fit Leggings.

2015 sålde Gymshark väldigt lite träningskläder för dam. Det tog en snabb vändning när de började satsa sömlösa träningskläder för damer.

 

Gymshark tights med ficka

Gymshark hartights med ficka på olika ställen, men du kan hitta ett ännu bredare urval hos oss. Med ficka på låret och tights. De mest populära tightsna med en fickamobil på låret hittar du här.

Gymshark tights efter färg

Gymshark tights svart

Svarta tights som liknar Gymshark kan hittashär. 

Gymshark tights beige

Beige tights som liknar Gymshark kan hittas här. 

Gymshark tights grå

Grå tights som liknar Gymshark kan hittas här. 

 

Gymshark Energy Leggings

Ett bra alternativ till håltights från Gymshark är den härträningstights med hål som tål mer än sina energitights.

 

Gymshark Flex Leggings

Det var först när de uppdaterade designen Flex leggings med rumpa kontur inspirerad av Freddy WR.UP, kl Gymsharks sömlösa tights för dam fick mycket uppmärksamhet. Det var början på deras sömlösa karriär, och så småningom blev Flex Leggings det mest köpta Gymshark tights . I efterhand har Gymshark lanserat tre nya varianter av Flex Leggings med små förändringar. Vad som är gemensamt för alla Flex Leggings är rumpans struktur med undantag för de första tightsna. Rumpstruktur på Flex Leggings är bara visuell.

Alla Flex Leggings är fläckiga sömlösa tights. Flex Leggings finns både i midjan och med hög midja. De ursprungliga och mest populära Flex Leggings är grå.

Fammes svar på Flex Leggings ärWave Leggings,Wave Leggings 2 ochWave Shorts. Vi har liknande Gymshark's Flex High Waisted LeggingsTone Leggings.

Alla våra Wave Tights och shorts har en formande effekt med funktion. Det är positivt att få rumpan att se snyggare ut.

 

Gymshark Camo Tights / Adapt Camo

Gymsharks Camo Tights är sömlösa tights. Alla är fläckiga och har ett kamomönster. De är hög midja, det vill säga hög midja. De kommer också med matchande sömlösa toppar. Gymsharks sömlösa camotights har en liten, nästan osynlig scrunch -effekt. Om du drar upp tightsna för högt kan scrunchen tyvärr landa på din nedre del av ryggen - det gör du inte.

Vi har två Camotights som liknar Gymshark. Våra sömlösa camotights har också en scruncheffekt som vi tror delar och formar rumpan ännu bättre och finare. kolla uppCamo Tights ochScrunch Camo Tights.

 

Gymshark Vital Leggings

Vital Leggings är enSömlösa tights med högt liv. Den har en utbredd sömlös konsistens som efterliknar mesh.

Passformen och strukturen som används på Vital Leggings från Gymshark kan jämföras med vårBegär leggings 2 ochBegär leggings.

 

 

Gymshark Adapt Leggings

Adapt Leggings från Gymshark är fläckiga sömlösa tights utan textur. I passform och design är de mest lik våraFit Tights.

  

 

Du hittar rabattkod påträningstights från gymshark.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken på Gymshark, läs mer omgymshark i Norge.

Gymshark treningsklær dame alternativ norge
Tillbaka till blogg