Gymshark Norge - Toll, returer, kundeservice og mer

Gymshark Norge

Gymshark producerar träningskläder för kvinnor. Varumärket som producerar mest är:

läs mer omstrumpbyxorna till Gymshark här.

Ochrabattkoder här

Gymshar återvänder

Returer kan göras via Gymsharks webbplatser. Återvända utomlands är alltid mer komplicerat på grund av tull och längre avstånd, om du vill ha enenklare retur du kan se hur vi gör det.

Gymshark kundservice

Gymsharks kundservice är endast på engelska. Om du vill ha bättre kundservice på norska och med en snabbare responstid, tveka intekontakta oss

Leverans av gymshark

Gymsharks leverans med frakt kommer från en 3Pl, dvs de skickar inte ut varorna själva och har mindre kontroll över distributionen om något skulle gå fel. Frakten tar också längre tid än lagret från Norge.

Gymshark -upplevelser och recensioner

Gymshark har i allmänhet bra recensioner och många rekommendationer. De har anständiga kläder, dyra priser och anständiga villkor annars och kan levereras. Men om man jämför kvalitet vs. pris du kan få från norska märken, de är inte konkurrenskraftiga.

Gymshark försäljning och försäljning

Gymshark har ibland försäljning och en outlet -kategori för vad som är utgående. Men priserna är inte särskilt bra, även vid försäljning.

Gymshark vägtull

Det finns ingen tull på artiklarna du beställer från Gymshark. Men returer kan vara mer problematiska eftersom du behöver tulldokument och mycket kontroll för att skicka tillbaka saker om du måste ändra eller returnera.

Gymshark presentkort

Gymshark erbjuder presentkort på sina sidor, men du bör överväga en norsk onlinebutik om du ska ge ettpresentkort. Enklare retur, lägre priser och helt enkelt mer sannolikhet att presentkortet kommer att användas med ett större urval, eftersom Gymsharks urval är begränsat.