• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Hoka skor för kvinnor - En jämförelse

Hoka tillverkar skor för kvinnor och män. Varumärket är specialiserat påsko för träning med bra dämpning. Många använder därför skorna från Hoka för arbete, träning och vardagliga aktiviteter.

Skor med en tjock häl har blivit en stor trend de senaste åren, och Hoka är en av bidragsgivarna till denna nya skotrend.

Hook produkter

Hoka har många skor för kvinnor, den mest kända är Clifton -serien. Du hittar en lika bra och mycket billigare skomodell med bra dämpning i dessa nya sneakers: Endorphin RX1 skor . Famme är mycket bekymrad över att våra sneakers ska ha optimalt stöd för att förhindra skador eller förvärring av skador av t.ex.under- och överpronation. Därför är dessa sneakers ochalla våra andra skor producerad med just detta i åtanke. Läs mer om hur du bäst kan bedöma vilka träningsskor som passar dig och dina behov här .

 

Försäljning på Hoka och rabattkod

Hoka säljer främst genom butiker och inte direkt till kunder. De har därför inga rabatter, men vissa distributörer kan erbjuda dig enstaka erbjudanden på produkterna. Du får då rabatter med olika procentsatser, men sällan rabatterade till ett så rimligt pris som Endorfin RX1 sneakers är rabatterat till och med nu.

Hoka återvänder

Returer måste göras via butiken du har köpt produkten från och kan upplevas mycket olika beroende på vilken distributör du har valt att handla från. Vill du ha en mer rak framåt, gratis och enklare retur du kan se hur vi gör det här hos oss.

Hoka kundtjänst

Tyvärr har Hoka ingen bra kundservice där du kan kontakta dem direkt. Du måste hellre följa de olika distributörernas egna riktlinjer inom kundservice och villkor. Vilket varierar mycket från butik till butik. På Famme har vi en mycket enkelt kontaktformulär kunderna kan fylla i vid behov, och de får då exakt den hjälp de behöver på relativt kort tid.

  Krok leverans

  Som nämnts levererar Hoka via distributörer via olika butiker. Famme säljer alla sina produkter online och skickar paketen från vårt lager i Oslo. Vi erbjuder gratis frakt.

  Hoka erfarenheter och recensioner

  Hoka har blandade rekommendationer. Vissa svär vid skorna medan andra är mer skeptiska till skor med tjocka sulor. Endorphin RX1 skor har för närvarande 78 recensioner och 5 av 5 stjärnor på produktsidan. Dessa fantastiska sneakers är älskade av många och kommentarerna rankas från "Älskar dessa skor!","Dessa skor är bland de bästa skor jag har haft", och"Rekommenderas verkligen, få bra valuta för pengarna här!Dessa sneakers har verkligen blivit en stor hit och gett oss många mycket nöjda kunder.

  Hoka vägtull

  Det finns inga tullar på de varor du beställer från Hoka, eftersom det huvudsakligen går via inhemska distributörer av märket. Famme distribuerar alla produkter från det egna huvudlagret i Oslo och tar sedan ingen tullavgift på något av det som handlas viahemsidan.

  Hoka sko norge alternativer til dame
  Tillbaka till blogg