• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Jerf - Du måste veta det här

Jerf är känt för sin sömlösa och mjuka design. Plaggen är stilrena med enkla, mjuka och sköna färger. Träningskläderna är perfekt gjorda för yoga eller annan fysisk aktivitet från låg till medelintensiv intensitet. Eftersom kläderna är sömlösa kommer du inte känna något obehag av tajta sömmar som klämmer mot huden och du får därför bättre rörlighet.

Jerf erbjuder många olika tights. Vi tittar främst påsesamfria tights,formar tights och mjukbikershorts. Dessutom har de ett stort sortiment avcrop tops ochsport-bher.

 

Du hittar info om rabattkod på träningstights från Jerf här.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken hos Jerf, läs mer om Jerf i Norge.

 

Jerf tights

Av vårt stora utbud avtrikåer vi har flera som påminner om Jerfs träningstights. I jämförelse med Jerfs stora utbud av sömlösa tights är vi bäst på sömlös i Norge och har därför ett brett utbud. Vi erbjuder även flera olika färger och föredrar du ljusa och mjuka färger som Jerfs eller svart och mörkt – då har vi det du kan önska dig.

Läs mer om vad seamless ärhär!

  Rød Jerf tights alternativ i seamless  Jerf tights seamless alternativ

  

Jerf Gela tights och Jerf Bonita tights

Jerf Bonita Leggings är en populär modell som finns i 7 olika mjuka pastellfärger. De sömlösa tightsen är enformar tights vilket gör att den stramar lite bättre och därför ger snygga former. Jerf Gela tights är också en favorit bland flera och har många av samma egenskaper som Bonita-tightsen. Här har vi även flera liknande varianter i olika färger och former.

Grønn Jerf tights alternativ shaping tights i seamless  Rosa Jerf tights alternativ shaping tights  Brun Jerf tights alternativ shaping tights
  

 

Jerf Luz

Jerf Luz leggins är en kompressionstights med ribbad midjeband , tillverkad i ett sömlöst material med högt liv . Hos Famme hittar du både en kollektion inomkompressionstights och ribbade tights. Kompressionens funktion är att sitta nära kroppen så att blodcirkulationen ökar, detta hjälper bland annat till att förebygga och behandla inflammationer, åderbråck och svullna ben.

Läs mer om kompressionstightshär!

Lilla jerf kompresjonstights alternativ, Luz tights  Blå Jerf kompresjonstights alternativ, Luz leggings  Grå Jerf tights alternativ, Jerf Luz

 

Jerf shorts

Förutom det breda utbudet av träningstights har Jerf även flera olika shorts. Bland annat bikershorts som är perfekt för heta träningspass då den har en perfekt längd som förhindrar smärtsamma friktioner mellan låren.

Vill du ha mer information kan du läsa om bikershortshär!

Svart Jerf shorts alternativ, biker shorts  Blå Jerf shorts alternativ, biker shorts  Rød Jerf shorts alternativ, biker shorts i seamless

 

Rabattkod på Jerf

Du kan få rabatt på Jerf genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

studentrabatt Jerf

Du kan se på Jerfs hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

rabatt på instagram Jerf

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer-rabattkoden är genom att titta över Jerfs taggflöde. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

rabattkod på Jerf via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Jerf har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Jerf" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

 

Jerf i Norge

Jerf försäljning och outlet

Jerf har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland sms.

Jerf toll

Det finns ingen tull på varorna du beställer från Jerf.

Jerf treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg