• Rask levering | Fri Frak | Tollfritt | Gratis retur

  Snabb leverans + fri retur

  Beställ och få det levererat till din dörr idag med Porterbuddy. Hos Famme kan du köpa gratis och beställer du idag har du även fri retur! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

 • Svarte og hvite joggesko med god pusteevne

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • casualwear til dame

  Vardagskläder

  Famme fokuserar på produkter av bra kvalitet som skapar längre hållbarhet på plaggen. Vi har ett brett utbud av båtar vardagskläder och träningskläder för damen. Se vårt utbud av bekväma fritidskläderhär.

De bekvämaste vardagskläderna!

Juicy couture är mest känd för sina velourset som består av:

Juicy couture byxor

Byxorna finns i grönt, grått, blått, rött, ljusblått, svart och ett antal andra färger. De är mjuka och bekväma med och har snörning.

Saftiga byxor är mycket populära i rött och grönt . Det finns mindre hype runt huvan än byxorna, men båda plaggen är mycket populära.

Rabattkod och försäljning

De saftiga couture -byxorna säljs i många butiker som har regelbunden försäljning, men i allmänhet är prisnivån extremt hög i förhållande till produktionskostnaden för byxor och hoodies. Det har blivit"hype", men av den anledningen betalar du lite"för mycket".

Om du vill att Juicy couture -byxorna ska säljas rekommenderar vi dennaveloursats till ett mycket billigare pris.

studentrabatt

Juicy couture har ingen rabattkod för studenter.

rabatt på instagram

Influencers har delade rabattkoder som ibland fungerar på Juicy couture byxor. Rabattkoderna finns i formuläret:instagram namn-procent.