• Loungewear til dame

  Vardagsklädsel

  Vi har loungewear i många olika färger, längder och passformer. Vi har åtsittande träningsoveraller, eller mer löst sittande träningsoveraller. Hitta dina favoriter!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Juicy couture byxor - Byxor och huvtröjor i velour

Juicy couture är mest känd för sina velourset som består av:

Juicy couture byxor

Byxorna finns i grönt, grått, blått, rött, ljusblått, svart och ett antal andra färger. De är mjuka och bekväma med och har snörning.

Saftiga byxor är mycket populära i rött och grönt . Det finns mindre hype runt huvan än byxorna, men båda plaggen är mycket populära.

Rabattkod och försäljning

De saftiga couture -byxorna säljs i många butiker som har regelbunden försäljning, men i allmänhet är prisnivån extremt hög i förhållande till produktionskostnaden för byxor och hoodies. Det har blivit"hype", men av den anledningen betalar du lite"för mycket".

Om du vill att Juicy couture -byxorna ska säljas rekommenderar vi dennaveloursats till ett mycket billigare pris.

studentrabatt

Juicy couture har ingen rabattkod för studenter.

rabatt på instagram

Influencers har delade rabattkoder som ibland fungerar på Juicy couture byxor. Rabattkoderna finns i formuläret:instagram namn-procent.

Juicy couture alternativ - bukser og hoodies i velur
Tillbaka till blogg