• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Levity i Norge - Träningskläder och rabattkoder

Levity erbjuder många olika tights. Vi tittar på sesamlösa tights, träningstights, löpartights och andra typer av tights med olika egenskaper från Levity.

Du hittar info om rabattkod påträningstights från Levity här.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken på Levity, läs mer omLevity i Norge.

 

Levity träningstights

Levity har ett stort utbud när det kommer till träningstights, oavsett om det är för styrka, promenader eller löpning. Som ett alternativ till Levity har vi även ett stort utbud av träningstights. Vi har tights i olika färger, med och utan fickor, seamless, scrunch och mycket mer.Här du kan läsa allt om våra tights!

 

Levity Seamless Tights

Deras Solar Seamless Tights är en av de mest populära sömlösa tightsna. Den är hög i midjan, knäböjssäker och har en bra passform. Som ett alternativ till deras tights rekommenderar viAgility tights. Denna tights är perfekt för styrketräning och yoga. Det är högt upp i livet , sömlös, knäböjssäker och inte transparent.Här du kan se fler av våra Seamless tights.

Om du undrar vad seamless är så kan du läsa här!

Grå løpetightsSvart Seamless tights

 

Levity Compression Tights

Levity Ultimate Compression tights är en av deras kompressionstights. Det passar bra högintensiv träning som det ger optimal rörelsefrihet . Tightsen ger bra stöd och är smidiga. Ett alternativ till denna tights är vårElla kompressionstights. Den här strumpbyxan är högt upp i livet , bra stretch och har fickor som passar perfekt till mobil, airpods eller nycklar. Tightsen har hålla in som förhindrar att den glider ner när den springer eller sitter på huk.

Du kan läsa mer om våra kompressionstightshär!

Svart kompresjonstightsSvart kompresjonstights

 

Levity vintertights

Levity Conquer Vintertights är en av deras populära vintertights. Det har borstat inuti som håller dig varm i kylan. Dessutom är det högt upp i livet och har fickor. Som ett alternativ till deras vintertights, är vårenLätt Thermal Leggings. Detta är perfekt när kylan närmar sig. Denna kommer även med en borstad insida som passar bra för utomhusträning. Det är högt i livet med snörning och har dessutom reflekterande detaljer längst ner på benet så att du kan vara säker när du springer eller går i mörkret.

Läs mer om våra vintertightshär!

Blå vintertightsSvart vintertights

 

Levity Yoga Byxor

Yogakläder är något man ofta använder när man sitter hemma en kväll, går på promenad eller till vardags. Vi har ett bra utbud av både yogatights och yogabyxor. VårYoga byxor är gjord av mjuk, tyg som andas med slang längst ner på benet. Detta är perfekt för träning, yoga eller avkoppling.

 

Svart Yoga bukseGrå Yoga bukse

 

Levity Camo tights

Levity Camo Seamless tights är deras mest populära Camo-tights. Det är högt i livet, sömlösa och har en lätt kompressionseffekt. Som ett alternativ till Levity's Camo-tights rekommenderar vi våraCamo Tights. Den här har hög midja som ger gott kvarhållningseffekt oavsett om du ska köra knäböj, yogaövningar eller ska springa. den rullar inte ner och är designad med den senaste sömlösa tekniken från Italien.

Grå Camo tightsMørk Rød Camo tights

  

Levity skor

Levity CloudMax är en av de populära skorna som Levity har. De ger lätt andningsförmåga och minskar vikten av varje fotavtryck. Dessutom har de en dämpning och ger full komfort. Som ett alternativ till dessa skor har vi våraEndorfin RX1 skor. Dessa skor är perfekta om du behöver en lätta löparskor , ska träna styrka eller gå en promenad. Skorna ger bra, mjukt stöd runt anklarna och sitter bekvämt på foten under träning. Skorna kan tvättas och de är gjorda så att du bevarar den vita färgen längre .

Hvite sko Svarte sko
Läs mer om de skor du behöverTräning!

 

Rabattkod på Levity

Du kan få rabatt på Levity genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

studentrabatt Levity

Du kan se på Levitys hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

rabatt på instagram Levity

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer-rabattkoden är genom att titta över taggflödet av Levity. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

rabattkod på Levity via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Levity har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Levity" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Levity i Norge

Levity försäljning och outlet

Levity har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.

Avgiftsavgift

Det finns ingen tullavgift på de varor du beställer från Levity.

Levity treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg