• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Lululemon Norge - Tights för yoga och rabattkod

Lululemon producerar avancerade träningskläder för kvinnor och är ett av varumärkena med högsta kvalitet på marknaden för aktiva kläder. De gör:

Karta över Lululemon

Lululemon -tights

Dessa är de mest populära tightsna för Lululemon. Ett mycket bekvämt tyg gör denna träningstights till en favorit bland yogaentusiaster.

Vi har flera yogalternativ i våryoga samling, Lululemon align -byxor kan jämföras medyoga byxor

Rabattkod på Lululemon

Luluemon rabattkod är knapp. Men de har ett avtal med fitnesscentret, till exempel har SATS25 länge gett 25% rabatt på träningskläder på webbplatsen.

Lululemon återvänder

Returer kan göras via Lululemons webbplatser. Vill du ha enenklare retur du kan se hur vi gör det.

Återvända är inte lätt, men gratis. Du betalar den tid du behöver lägga på tullhandlingar och insamling med UPS.

Lululemons kundservice

Lululemons kundservice på:

 • E-post
 • Chatt / sociala medier
 • Telefon finns inte

Om du vill ha bättre kundservice på norska och med en snabbare responstid, tveka intekontakta oss

Lululemon leverans och retur

Lululemons leverans med frakt kommer från en 3Pl, dvs de skickar inte ut varorna själva och har mindre kontroll över distributionen om något skulle gå fel. Frakten tar också längre tid än lagret från Norge.

Lululemon erfarenheter och recensioner

Lululemon har blandade rekommendationer. De har anständiga kläder, dyra priser, anständiga villkor annars och kan levereras. Men om man jämför kvalitet vs. pris man kan bli bättre av andra märken.

Lululemon försäljning och försäljning

Lululemon har ibland försäljning, som annonseras på webbplatsen, nyhetsbrev. Men det är mycket begränsat och priserna är generellt höga.

Lululemontull

Det finns inga tullar på artiklarna du beställer från Lululemon. Men återvändande är en Helvete och man måste förbereda tullhandlingar etc. vilket är ganska påfrestande.

Lululemon Storleksguide

Plaggen från Lululemon är normala i storlek. Här hittar du enkomplett storleksguide för att välja rätt tights, sport -bh, skor och mer
Lululemon Norge - yogatights og treningsklær til dame
Tillbaka till blogg