• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Myprotein

Myprotein erbjuder olika tights. Vi tittar på sömlösa tights hos Myprotein och visar liknande sömlösa tights du kan hitta hos Famme till ett rimligt och bra pris.

Du hittar info om rabattkod påträningstights från Myprotein här.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken på Myprotein, läs mer omMyprotein i Norge.

Myprotein säljer mest proteinpulver och kosttillskott, och små tights. Hos Famme har du det största utbudet av träningstights, oavsett om du vill ha demsömlösa tights ellerscrunch tights. Här har vi gjort en guide över de olika sömlösa tights du kan få liknande hos Famme.

Myprotein sömlösa tights

Myprotein har ett urval av träningstights men säljer mest sömlösa tights som är en storfavorit hos många. Famme har ett enormt utbud av olika sömlösa tights, och som liknar de som finns hos Myprotein. Du hittar det bästa och finaste urvalet av sömlösa tightshär. 

Vi kan till exempel rekommendera vårVortex Tights 2 sömlösa tights:

svart seamless tights til dame
Det här är en av de bästa säljarna på Famme när det kommer till sömlösa tights. Denna tights har hög midja, är knäböjssäker och sitter smickrande på kroppen. Dessutom ger den extremt bra rörlighet och går att matcha med mycket.
Annars är en annan sömlös tights liknande de på Myprotein som man kan hitta på FammeElevate Wave Leggings:
seamless tights til dame
Dessa träningstights för kvinnor är en stor favorit bland kunderna, då de har en bra formningseffekt och sitter smickrande på kroppen. Det som gör denna sömlösa träningstights så utmärkt är att den lämpar sig för många olika typer av träning, som styrketräning eller löpträning. Även yoga är en aktivitet som den här tightsen passar bra för.
En annan sömlös tights som ger bra kontroll under träningen ärRibbade sömlösa tights: 
sømløs tights til dame som myprotein
Denna tights har hög midja, är lätt att flytta i och har en hold-in effekt vilket gör den till en bra favorit.

En annan utmärkt sömlös tights som finns på Famme som liknar de som finns på Myprotein ärTone Leggings:

 

Det här är en supersnygg blå träningstights som liknar de färgglada seamless tights du kan få på Myprotein. Det som gör den här tightsen till en favorit är att den är smickrande på alla rätt områden, och den håller sig bra. Dessutom passar den bra för både löpning och styrka då den sitter bra runt midjan.

En annan färgglad sömlös tights som liknar de på Myprotein är vår rödaFleek Leggings:

rød treningstights til dame
Denna tights är väldigt mjuk och elastisk, samtidigt som den är knäböjssäker och transporterar fukt mycket effektivt. Dessutom har den en hög livslängd och goda andningsegenskaper.

Som ett alternativ till Myproteins sömlösa Camo-tights rekommenderar videssa tights.

En av Fammes storsäljare inom sömlösa camo-tights är denna gråCamo Tights:

camo tights tilsvarende myprotein
Denna tights är både snygg och väldigt bekväm, och är en av de bästa sömlösa camo tights på marknaden just nu. Den har en snygg design som definitivt kommer att se bra ut på träningen.
Annars kan vi rekommenderaScrunch Camo Leggings, om du vill ha en sömlös tights med scrunch:
scrunch tights med camomønster
Scrunch-tights är en storfavorit. Den är väldigt smickrande och sitter bra på rumpan, samtidigt som den sömlösa designen ger bra rörlighet vid träning.

Som ett alternativ till Myproteins sömlösa kompressionstights rekommenderar videssa tights.

En bra sömlös kompressionstights hos Famme till ett utmärkt pris ärTechna Tights:

svart kompresjonstights til dame
Denna tights passar bra för både styrketräning och löpning. Det som gör den här tightsen så bra är att den är tekniskt designad med din goda prestanda och komfort i åtanke. Wellness står i fokus och den här tightsen är dessutom väldigt praktisk att använda för träning då den har två rymliga fickor.
En annan bra kompressionssömlösa tights vi kan rekommendera ärElla kompressionstights:
kompresjonstights tilsvarende myprotein

Denna tights har hög midja, har bra rörlighet och är väldigt elastisk. Den har en ficka som ger gott om plats för en stor mobil och själva tightsen har en hold-in-effekt.

Rabattkod på Myprotein

Du kan få rabatt på Myprotein genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

studentrabatt Myprotein

Du kan se på Myproteins hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

rabatt på instagram Myprotein

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer rabattkod är genom att titta över taggflödet av Myprotein. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

rabattkod på Myprotein via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Myprotein har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Myprotein" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Myprotein i Norge

Myprotein försäljning och outlet

Myprotein har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.

Myprotein treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg