New Balance - norskt alternativ

Ny balans etablerades 1906, och har sedan dess vuxit sig stor på marknaden för träningskläder. Den senaste tiden har de även blivit högt värderade för sina sneakers, förutom sina löparskor och andra träningskläder.

Om du älskar New Balance rekommenderar vi att du kollar in detdenna samling!

 

New Balance skor

New Balances skor kännetecknas av en urban och retrolook. De är enkla och snygga, samtidigt som de skiljer sig från andra populära sneakers på marknaden.

 

New Balance sneakers

New Balance 530 och New Balance 452 är bland New Balances mest populära sneakers för dagen. Dessa kännetecknas av sin tjocka sula och sportiga design. För jämförelse med New Balance löparskor vi erbjuder våraEndorfin RX1 skor. Sneakersna har bra fotledsstöd och bra dämpning och är därför mycket bekväma att använda för alla ändamål. Skorna är utmärkta för vardagsbruk, på jobbet eller träningen.

Hvite New Balance 452 alternativ, joggesko  Svart New Balance 530 løpesko alternativ
Läs mer:Bra skor för arbete och träning
New Balance - Norsk alternativ
Tillbaka till blogg

FAQ

Rabattkod

Är du ny kund hos oss Vi vill alltid erbjuda våra kunder bra priser och rabatter. Som ny kund kan du använda den rabattkod du hittar här. Rabattkoden fungerar på redan rabatterade produkter.

Försäljning & erbjudanden

I vissa perioder har vi rea på delar av sortimentet - håll utkik! Följ oss påInstagrameller registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få en uppdatering om eventuella försäljningar och erbjudanden hos oss.

Frakt

Vi erbjuder snabb leverans med:

  • Posten: Hemleverans till brevlådan
  • Helthjem: Leverans till närmaste utlämningsställe
  • Porterbuddy: Få paketet levererat till din dörr

 

Gratis frakt

Frakt är för många ett hinder för att beställa hem de produkter du sett på nätet – och det förstår vi väl!Hos oss får du fri frakt vid beställningar över 400 kr. Med ett varierat utbud av bra kläder blir den givna summan snabbt överkomlig!

Snabb leverans

Famme är en webbutik med snabb leverans. Beställer du innan kl 12 så levereras paketet samma dag med Porterbuddy! Standardleverans är 1-4 dagar.

I kassan får du en överblick över vilket sätt du vill få paketet levererat. Oavsett om du vill ha paketet i brevlådan med Posten, på ett utlämningsställe med Helthjem eller vid dörren med Porterbuddy – vi har ett alternativ som passar dig. Om du vill ha paketet hemlevererat till din dörr kan du bestämma vilken dag paketet ska levereras så att du är säker på när du kan förvänta dig paketet vid dörren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalningsmetoder

Betalning kan enkelt göras med den metod som passar dig bäst. Du kan genomföra transaktionen snabbt med telefonen via Vipps, betala med ditt bankkort eller vänta med betalningen tills varorna har anlänt med Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Vill du ha mer information om retur och byte sehär!

Tull

Det tillkommer ingen tull eller extra kostnader när du beställer från oss och du får fri frakt när du beställer varor för över 400 kronor. För köp under detta belopp tillkommer en fraktkostnad beroende på vilket leveransalternativ du vill använda.