• Treningsklær til dame

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

Nudlar - Ett alternativ i Norge

Noodles är ett skomärke som startats av två bröder från Norge. Varumärket är designat med fokus på att ha både prisvärda och smakrika produkter. Om du gillar Noodles' Noodles Deepknit kommer du att gilla de finaEndorfin RX1 skor Famme har.

Skor för löpning

Endorfin RX1 är lätta löparskor med bra dämpning . Skorna har en tjocka sulor med bra stöd. Att de sitter så bekvämt på foten gör skorna perfekta för långa löpturer. Detta beror på Ortholite innersulan, mjukt stöd runt ankeln och hälen och andningsbart mesh.

Ska du åka på resa med Endorfin RX1 så är de det bästa ställena att gå på betong, asfalt, löpband och grus. De är bra för torra och fina stigar, men inte optimala om underlaget är blött och halt.

Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Svart - Famme    Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Grønn - Famme

Perfekt för vardag och arbete

Oavsett om du har breda eller smala fötter är det här bra skor att bära. En av de fina sakerna med dessa skor är att du inte bara behöver ha dem på dig på en resa. De snygg design och den där bra komfort gör att de också passar perfekt arbete och varje dag . Och om de blir smutsiga efter en lång löprunda är det inga problem för du kan bara tvätta dem . Ta ut snören och innersulan och sätt i dem tvättmaskinen på 30 grader med låg snurr är de snygga, rena och redo för när du ska ut och umgås med dina vänner. Dessutom är skorna gjorda på ett sätt som gör att de kan behålla den vita färgen längre.

Läs mer om hur du tvättar skorhär.

Färger och storlekar

Vill du ha skorna i en annan färg än vita så kan du! Skorna finns inte bara i vitt, utan även i svart vit och trippelsvart . Dessutom kan du välja mellan ett stort utbud av storlekar så att de passar perfekt till dig och din användning. Skorna finns från str 35-45.

Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Rød - Famme   Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Svart - Famme   Endorphin RX1 Shoes - Joggesko - Sneakers for dame - Svart - Famme

 

Relaterade varumärken:

Noodles - Et alternativ i Norge
Tillbaka till blogg