• Turklær til dame

  Bäst på vandringskläder

  Famme erbjuder ett brett utbud avvandringskläder. Vi har jackor, vandringsbyxor, vandringsshorts, ylleunderkläder, huvudbonader och mycket mer! Vi har den perfekta vandringsoutfiten för dig som vill ha denbra kläder utomhus .

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Toppprestationer i Norge - Träningskläder och rabattkoder

Peak Performance erbjuder många olika plagg för utomhusaktiviteter. I Flicka vi har också en brett urval av ytterkläder , så att du kan klä dig rätt för alla årstider. Bland våra produkter har vi hållbar och isolerande plagg.

Du hittar info om rabattkod påträningstights från Peak performance här.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken på Peak Performance, läs mer omToppprestanda i Norge.

Alternativ Peak Performance

Vi har ett stort utbud av ytterkläder och andra plagg som kan bäras året runt. För att få ut så mycket som möjligt av din träning är det viktigt att klä dig ordentligt . Med vårt sortiment kan du uppgradera din garderob och vara redo för alla slags väder.

Se vårt utbud av vandringsjackor här.

Regnjacka

Som ett alternativ till Peak Performance's regnjackor vi rekommenderar Pace regnjacka och Celine regnjacka.

Pace regnjacka är en lätt och teknisk regnjacka med exceptionell sträcka och maska tyg. Det här är en vattentät regnjacka med en vattenpelare på 1 0 000 mm , vilket gör det extremt regnigt. Jackan är dessutom andas , så att du enkelt kan justera temperatur och ventilation.

Alternativ regnjakke peak performance til damealternativ regnjakke til dame peak performance
Celine regnjacka är en mångsidig jacka med funktion och komfort. Det är vattenavvisande och skyddar mamman väder och vind. Det fungerar som en skaljacka , och är perfekt för lätt regn. Materialet andas och har mekanisk stretch. Detta ger extrem komfort. 
Alternativ skalljakke peak performancealternativ peak performance skalljakke

Vindjacka

Som ett alternativ till dess toppprestanda vindjacka har viPace löparjacka. Detta är en lätt jacka med material som andas. Träningsjackan kommer med två fickor och en praktisk avtagbar huva för bästa möjliga komfort. Dessutom denna jacka vindtät, och är perfekt för träning höst, vår och sommar.

Alternativ peak performance vindjakkeAlternativ peak performance vindjakke

Alternativa Peak Performance byxor

Som ett alternativ till Peak Performances vandringsbyxor har viFältslakcs. Det här är en robust och bekväma vandringsbyxor vilket är perfekt för alla resor. För maximal komfort har vi kombinerat elastisk cordura med kontrastpaneler av vaxad bomull . Kontrastpanelerna är vattenavvisande , och gör byxorna perfekta för lätt regn.

Alternatvi peak performance turbukseAlternativ peak performance turbukse

Mellanskikt

För maximal prestation är det viktigt att klä sig rätt. Speciellt på resor eller andra utomhusaktiviteter, så det kan vara skönt att ha på sig mer olika lager , så att man enkelt kan reglera temperaturen. För mellanlager kan det finnas olika jackor och tröjor. Vi rekommenderar dessa jackor: Wonder stretch jacka  och fleekstretchjacka.

Wonder stretchjackan är perfekt för alla aktiviteter, både tunga träningspass och en avkopplande dag på stan. Det här är en snygg och lätt jacka som håller dig varm under kalla och regniga dagar. Jackan är designad med ditt välbefinnande i åtanke! Den är extremt bekväm att använda.

Alternativ til peak performance jakkeAlternativ peak performance jakke
Stretchjackor i fleece är lite lättare i tyget, och sitter perfekt mildare temperaturer. Jackan är också gjord för att hålla dig varm under hela träningspasset. Jackan har två fickor och passar bra för både träning och vandring.

Alternativ peak performance jakkealternativ peak performance jakke

 

 

 

 Fleece och teddyjacka

Om du behöver en till varmare plagg vi har en superteddyjacka . Jackan är tillräckligt varm för att kunna användas ensam ute, men också bra och mjuk vilket gör den perfekt kosejakken . Jackan är gjord av skinna och är definitivt ett måste i varje dams garderob.

Fleecejakke til dame | alternativ peak performancefleece jakke til dame | alternativ peak performance

 

Rabattkod på Peak performance

Du kan få rabatt på Peak performance genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

Studentrabatt Toppprestanda

Du kan se på webbplatsen för Peak performance om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

Rabatt på Instagram Peak-prestanda

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencers rabattkod är genom att titta över taggflödet för Peak Performance. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

Rabattkod på Peak performance via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Peak performance har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Peak performance" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Toppprestanda i Norge

Toppprestanda försäljning och outlet

Peak performance har tidvis försäljning som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.

Högsta prestandatull

Det finns ingen tull på de varor du beställer från Peak performance.

Peak performance treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg