• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Pierre Robert - Detta måste du veta!

Pierre Robert är ett skandinaviskt varumärke som har stort fokus på kvalitet , djurskydd och miljö . Deras kläder kommer att kombinera komfort och stil med enkla linjer och stilren design inspirerad av den skandinaviska livsstilen. Pierre Robert har ett brett utbud inom både ull och sport, Famme har flera plagg som är bra alternativ till mycket av deras utbud.

 

Du hittar info om rabattkod påträningstights från Pierre robert här.

Om du undrar hur villkoren är i övrigt i Pierre roberts webbutik, läs mer omPierre robert i Norge.

 

Pierre Robert Jenny Skavlan

Pierre Robert har för närvarande en samarbetskollektion Jenny Skavlan . Kollektionen innehåller tidlösa plagg som kan användas till olika tillfällen. Jenny Skavlan är i jämförelse med Pierre Robert mån om miljön och därför har det lagts stor vikt vid att dessa kläder ska kunna användas flera gånger – och att plaggen är Svanenmärkt ull . Plaggen är enkla i neutrala färger och påminner om några av Fammes plagg.

Som ett alternativ till Pierre Robert x Jenny Skavlan rekommenderar videssa vardagskläder!

Pierre Robert Jenny Skavlan alternativ, svart genser i ribbestrikk  Pierre Robert Jenny Skavlan alternativ, grå strikket slim fit pologenser  Pierre Robert Jenny Skavlan alternativ, beige strikket t-skjorte

 

Pierre Robert Ull

Av Pierre Roberts kollektioner är mycket av urvalet gjort av ull. Pierre Robert ullunderkläder finns iturtlenecks,ylletröjor ochullstilongs. Famme sittyllekläder är gjord av mjuk merinoull så att den inte kliar eller rullar ihop sig vid användning. Pierre Robert superunderkläder är också ganska populär, Famme erbjuder ensuper underkläder tröja då det går att förbeställa redan nu!

Som ett alternativ till Pierre Roberts ylleunderkläder rekommenderar videssa plagg.

Pierre Robert ull alternativ, grå pologenser laget av en andel ull  Pierre Robert ullundertøy alternativ, rød ulltrøye i merinoull  Pierre Robert ull alternativ, rød ullstilongs i merinoull

  

Pierre Robert trosor

Pierre Robert underkläderdet finns också flera som föredrar. Deras trosor är snygga och enkla, gjorda för att vara osynliga genom kläderna.Underkläder ska först och främst vara bekväm att ha på sig och Famme har därför tagit fram flera liknandetrosor i sömlöst material som är bekväma både till vardags eller träning.

Pierre Robert truse alternativ, svart sømløs truse til dame  Pierre Robert truse alternativ, svart g-streng i seamless  Pierre Robert truse alternativ, svart g-streng i seamless  

 

Pierre Robert strumpor

Pierre Robert ankelstrumpor erbjuds både med och utan ull har de också träningsstrumpor och raggsockor . Famme sitturval av strumpor inkluderar även ullsockor och tennisstrumpor i både ankelhöjd och till benen. Dessutom har vilätta bambustrumpor perfekt för sommaren ochtjocka raggstrumpor för vintern.

Som ett alternativ till Pierre Roberts strumpor rekommenderar videssa strumpor.

Pierre Robert ankelsokker alternativ, svarte sokker i seamless  Pierre Robert ullsokker alternativ, svarte sokker i merinoull  Pierre Robert tykke ullsokker alternativ, grå raggsokker

 

Pierre Robert yogatights

Pierre Robert sport erbjuder olika typer av träningskläder, bland det utbud vi mest tittar påSport-BH,yogatights ochträna singlar. Bland urvalserbjudandena Pierre Robert tights och yogatights. Tightsen är gjorda i sömlös för maximal komfort och rörlighet. Precis som Pierre Robert erbjuder Famme ett brett utbud av sömlösa tights och är bäst på sömlös i Norge.

Som ett alternativ till Pierre Roberts sömlösa yogatights rekommenderar videssa tights.

Pierre Robert tights alternativ, blå ribbed seamless yogatights  Pierre Robert tights alternativ, svart seamless yogatights  Pierre Robert tights alternativ, grå seamless yogatights

 

Rabattkod på Pierre robert

Du kan få rabatt på Pierre robert genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

studentrabatt Pierre robert

Du kan se på Pierre roberts hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

rabatt på instagram Pierre robert

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer rabattkod är genom att titta över taggflödet av Pierre robert. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

rabattkod på Pierre robert via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Pierre robert har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Pierre robert" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

 

Pierre robert i Norge

Pierre robert försäljning och outlet

Pierre robert har tidvis reor som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland sms.

Pierre robert toll

Det finns ingen tullavgift på de varor du beställer från Pierre robert.

Pierre robert treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg