• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Reebok Tights - det här måste du veta!

Reebok erbjuder många olika tights. Vi tittar påsömlösa tights,träningstights,löpartights och andra relevanta Reebok-produkter för alla fitnessentusiaster.

Reebok produkter

Trikåer

Lux High-Rise leggings - deras storsäljare inom träningstights

Det här är Reeboks storsäljare inom träningstights. En figurnära tights med fickor på sidan för att förvara en mobiltelefon under träning. Tightsen har även ett lättare tyg som ger en andningseffekt.

Famme har ett brett utbud av både figurnära och andningsbara träningstights. De tights vi tycker är ett bra figurformat alternativ är detta Rib Panel Tights , och våren Techna Tights kommer med en ficka för förvaring av mobil och sys med figurnära sömmar.

 

Träningstights

Reebok har ett stort utbud av olika typer av träningstights. Brand producerar det mesta av typen sömlösa och shaping/figurformade tränings- och löpartights ofta med hög livslängd, eller "high rise" som de definierar det. Hos Famme hittar du ett större utbud av vackrasömlösa tights ochformar tights till samma höga och högre kvalitet, ofta till rabatterade priser!  

Figurformet treningstights i gråFigurformet treningstights i grå

Löpartights

Reebok har även ett bra utbud av löpartights. Dessa tights har, precis som träningstightsen, vanliga priser och vanlig kvalitet. Bästsäljaren i denna kategori får 3,9 / 5 stjärnor på Reebok webbplats. Som ett alternativ till Reeboks storsäljare i kategorin tights rekommenderar vivår storsäljare inom löpartights som har 4,9/5 stjärnor.

Highwaist løpetights for dame i svartHigh waist løpetights til dame i svart

Sko

Reebok är mest känd för att producera sneakers för HIIT-träning, löpning och crossfit. Ordinarie priser med löfte om hög kvalitet. HIIT Training 2 är bästsäljaren på hemsidan med 4,4/5 stjärnor. Avsaknad av förstärkning i skospetsen, svårigheter att dra skon på foten, plast som upplevdes besvärande mot huden där snöret knyts och oro för att bevara kvaliteten vid upprepad användning var några av anledningarna till att skorna inte sträcka närmare en 5/5 betyg. Famme har nyligen satsat på produktion avtidernas träningssko, Endorfin RX1. Dessa skor har optimalt stöd, bra dämpning, designade med en chunky sula, och har på vår hemsida 4,8 / 5 stjärnor.


Blast

Här har Reebok ett stort utbud av olika modeller och ämnen. Priserna på de olika topparna varierar något. Vill du ha ett jättebra linne av bra kvalitet till ett bra pris ska du kolla in Fammes utbud avliknande toppar, linne och singlets.

Sport-BH

Reebok har ett brett utbud av sportbehåar för olika behov i stöd, form och design. Priserna varierar något liknande produktkategorin "toppar". Du kommer definitivt att hitta ett bättre alternativ till sportbehåarFammes kollektion av snygga, bekväma, funktionella och smickrande sportbehåar. Sport-bh till samma bra pris. Ett pris som kommer att vara mer rimligt under alla perioder av rabatter och erbjudanden som vi har på vår hemsida regelbundet.

Sports-BH i svart lang god støtteSports-BH i grå seamless

Rabattkod på Reebok

Du kan få rabatt på Reebok genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

Svart fredag

Reebok kör rabatter och erbjudanden på sina produkter under Black Friday.Famme kommer att ha extra erbjudanden och reor under Cyber Monday, Black Friday och Black Week.Detta utöver alla våra bra erbjudanden och rabatter som du kan ta del av året om.

Studentrabatt

Som medlem i Studentkortet kan du få 35% rabatt på varor från Reebok per d.d.

Rabatt på Instagram

Ibland delas rabattkoder ut via influencers via Instagram. Rabattkoderna står ofta i Instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: Instagram namn-20 för 20% rabatt, Instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer-rabattkoden är att titta över Reebok-taggflödet. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

Rabattkod via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Reebok har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Reebok" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Försäljning och outlet

Reebok har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.Hos Famme hittar du alltid ett stort utbud avoutletartiklar ochhandelsvaror!

Erfarenheter och recensioner

Reebok har blandade recensioner. Vissa kunder är väldigt nöjda, men en del negativ feedback på Amazon nämner att tightsen kan vara genomskinliga under träning, inte var särskilt stretchiga i tyget och att de börjar sitta löst först efter ett par träningspass. Om du jämför kvaliteten på dessa tights med priset du betalar så lönar det sig att investera i enriktigt bra tights från Famme, än att köpa 2 från Reebok som du då kan behöva byta ut mer regelbundet.

Reebok i Norge

Lämna tillbaka

Reebok har 60 dagars fri retur.Läs mer om Fammes lätta återkomst här.

Leverans/frakt

Reebok har standard hemleverans och utlämningsställe genom PostNord som du måste betala för.Läs mer om Fammes snabba leverans här, vilket naturligtvis är helt gratis.

Försäljning och outlet

Reebok har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.Hos Famme hittar du alltid ett stort utbud avoutletartiklar ochhandelsvaror!

Tull

Det finns ingen tullavgift på de varor du beställer från Reebok.

Rebook treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg