• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Røhnisch

Røhnisch är ett svenskt varumärke som tillverkar träningskläder för kvinnor. Märket erbjuder kläder för alla tillfällen och utbudet är allt från tights, byxor, jackor och underkläder, till golfdräkter. Røhnisch fokuserar på att kvinnor ska se bra ut när de tränar och menar att nyckeln till ett hälsosamt och bra liv är en rörlig kropp. Vi tittar på Fammes alternativ till träningskläder från Røhnisch.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken på Røhnisch, läs mer omRøhnisch i Norge.

Røhnisch tights modeller

Røhnisch kompressionstights

Røhnisch erbjuder flera olika tights för kvinnor. De erbjuder bland annat kompressionstights , något Famme också har ett brett utbud avhär. Som ett alternativ till Røhnischs "Shape High Waist Tights" i svart rekommenderar videtta från Famme som kommer i svart, mörkgrå, lila, mörkblå och blå.

Alternativ til Røhnisch kompresjonstights Tilsvarende Røhnisch kompresjonstights

 

Røhnisch vintertights

Som ett alternativ till Røhnischs vintertights vi rekommenderardetta från Famme. Denna träningstights är perfekt för höst och vinter, då den har en borstad insida som håller värmen under joggar ute . Fammes vintertights kommer i svart och blått.

Tilsvarende Røhnisch vintertightsTilsvarer blå Røhnisch vintertights

Røhnisch Ribbade tights

Røhnisch erbjuder ribbstickad tights i olika färger. Som ett alternativ till Røhnisch rib-tights rekommenderar videssa från Famme. Fammes ribbade tights finns i olika färger och utföranden. Allatrikåer är sömlös och därmed inte transparent. Tightsen passar både till vardags och olika typer av träningspass.

Alternativ til Røhnisch rib tightsTilsvarende Røhnisch rib tights

Røhnisch Gravid tights

Som ett alternativ till Røhnischs gravidtights rekommenderar videssa tights från Famme. De har hög midja och är väldigt elastiska och bekväma.

Tilsvarer Røhnisch gravid tights
Famme rekommenderar ocksåcoola leggings som inte är avsedd för träning, utan som en skön bebis i finstickat tyg. Bebisen har också matchningblast, för avkopplande dagar hemma.
Tilsvarer Røhnisch gravid leggingsSvart overdel pysj

Røhnisch Sport-BH

Røhnisch erbjuder olika typer av träningsbehåar för kvinnor. Här jämför vi några av deras modeller med liknandeträningsbh-modeller från Famme.

Røhnisch ribb sömlös sport bra

Som ett alternativ till Røhnischs ribbade sportbehåar rekommenderar videtta från Famme. Den är sömlös och har 4-vägs stretchtyg som ger dig maximalt stöd när du rör dig. Matcha våra ribbade sporter bra medribbade tights för en komplett look!

Tilsvarer Røhnisch rib sports braTilsvarer Røhnisch rib sports bra

 

Røhnisch svart sportar bra

Som ett alternativ till Røhnsichs svarta Kira sport-bh rekommenderar vi Famme'sanpassa schrunchie sport-bh. Fammes träningsbh kommer i svart och khaki.

Tilsvarer Røhnisch sports braTilsvarende svart sports bra fra Røhnisch

 

Røhnisch sportar bra med logga

Som ett alternativ till Røhnischs träningsbh med logga rekommenderar vikraftfull sport-bh ochTone sport brafrån Famme.

Røhnisch alternativ sports braTilsvarer Røhnisch sports bra med logo

 

Röhnisch jackor

Som ett alternativ till Røhnischs regnjackor rekommenderar videtta från Famme, med en vattenpelare på 10 000 mm. Jackan är lätt och teknisk och andas bra.

Tilsvarer Røhnisch regnjakkealternativ til røhnisch regnjakke

Röhnisch skaljacka

Som ett alternativ till Røhnisch skaljackor rekommenderar vi detta från Famme. Jackan är mångsidig och skyddar mot väder och vind, oavsett om du ska till affären eller ta en joggingtur i höstvädret.

Tilsvarer Røhnisch skalljakkeTilsvarer Røhnisch skalljakke

 

Røhnisch löparjacka

Som ett alternativ till löparjackor från Røhnisch rekommenderar videtta från Famme. Jackan är lätt och andas, har två fickor och en avtagbar huva.Pace löparjacka har även reflexdetaljer för sena löpturer utomhus.

Alternativ til Røhnisch løpejakkeAlternativ til Røhnisch løpejakke

Röhnisch teddyjacka

Som ett alternativ till en svart fleecejacka från Røhnsich rekommenderar videtta teddyjackan från Famme.

Tilsvarer Røhnisch fleecejakkeAlternativ til Røhnisch fleecejakke

 

Rabattkod på Røhnisch

Du kan få rabatt på Røhnisch genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

 

Studentrabatt

Du kan se på Røhnischs hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

Rabatt på Instagram

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer-rabattkoden är genom att titta över Røhnischs taggflöde. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

Rabattkod på Røhnisch via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Røhnisch har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Røhnisch" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Røhnisch i Norge

Røhnisch försäljning och outlet

Røhnisch har tidvis rea som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.

Røhnisch frakt och leverans

Røhnisch erbjuder gratis frakt och leverans till Norge, men då måste du handla för över 499 NOK. Famme erbjuder alltid fri frakt och snabb standardleverans inom 1-4 dagar.

Röhnisch vägtull

Det finns ingen tull på de varor du beställer från Røhnisch.

Røhnisch treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg