• Treningsklær til dame

  Bäst på träningskläder

  Vi har träningskläder i många färger, längder och passformer. Vi har löpartights med och utan scrunch och löpartights med och utan mönster. Vi har även kompressionstights perfekta för styrketräning och löpning. Matcha med våra träningstoppar!

 • Stort utvalg av sko, treningsklær, turklær

  Brett urval

  Hos Famme har du tights, träningstoppar, löparjackor, skor och mycket mer! Vi har till och medjeans speciellt framtagna för fitnessdamer och andra vardagskläder som är speciellt gjorda för den som älskar att träna.

 • Betal enkelt med Vipps eller Klarna på nett

  Snabb leverans + fri retur

  Famme erbjuder hemleverans samma dag med Porterbuddy. Hos oss kan du köpa gratis frakt och om du beställer idag har du också fri retur ! Du väljer mellan Posten, Helthjem eller leverans samma dag med Porterbuddy!

Spring och koppla av i Norge - Träningskläder och rabattkoder

Run and relax är ett norskt varumärke etablerat 2011 med en vision att inspirera kvinnor till en hälsosammare och aktivare vardag. Konceptet är ofta känt för sina yogakläder och har flera likheter med vårayogakläder. Dessutom har vi flera tights liknande Run and relaxs träningstights framför alltsömlösa och ribbade tights.

 

Du hittar info om rabattkod påträningstights från Run and relax här.

Om du undrar hur villkoren annars är i webbutiken på Kör och slappna av, läs mer omSpring och koppla av i Norge.

 

Spring och koppla av Yoga

Som ett alternativ till Run and relax sine yogakläder rekommenderar videssa kläder.

Yogakläder görs ofta sömlösa i bekvämt elastiskt material. Kläderna är gjorda för maximal komfort och rörlighet och värderas därför högt av de flesta. Att bära dessa kläder fungerar därför lika bra på träning som hemma i soffan.

Yogaklær Run and relax alternativ   Yogaklær alternativ Run and relax

 

Spring och koppla av Yoga Byxor

Som ett alternativ till Run and relaxs Yogabyxor rekommenderar vi dessa tights.

Yogabyxor kännetecknas av sin lösa och bekväma passform. Byxorna är oftast vida vid benen vilket passar fint på alla möjliga kroppsformer.

Svarte yogapants Run and relax alternativ  Svart ribbed yoga bukser Run and relax alternativ  Svart ribbed yogapants Run and relax alternativ 

Läs mer om de bästa yogabyxornahär!

 

Spring och slappna av Tights

Som ett alternativ till Run and relax's Tights rekommenderar videssa tights.

Förutom de populära originalyogabyxorna finns det flera som föredrar yogatights. En enkel och bekväm tights fungerar också lika bra om du inte gillar den fladdrande detaljen längst ner på benen. Yogatightsen sitter lite tightare på kroppen så att den inte rullar upp eller glider ner under övningarna som ska utföras.

Grå yoga tights Run and relax alternativ  Svart ribbed seamless yoga pants Run and relax alternativ  Blå yoga tights Run and relax alternativ i seamless med scrunch

 

Spring och slappna av tröja

Som ett alternativ till Run and relaxs tröjor rekommenderar videssa toppar.

I jämförelse med de nedre delarna kännetecknas även överdelen av sitt bekväma och lösa material. Att kunna röra sig fritt är första prioritet, och dessa tröjor är därför väldigt sköna att bära.

 Svart yogatopp Run and relax alternativ  Svart yogatopp Run and Relax alternativ  Svart yogagenser Run and relax alternativ 

 

Rabattkod på Spring and relax

Du kan få rabatt på Run and relax genom flera kanaler. Det vanligaste är genom erbjudanden på hemsidan, på outletartiklar eller kampanjer. Men det går även att hitta rabattkoder som kan användas på varor för ytterligare reducerat pris.

studentrabatt Spring och slappna av

Du kan se på Run and relaxs hemsida om de har studentrabatt eller inte. Många nätbutiker ingår också i ett affiliateprogram där studentsajter får dela på 10-20% rabatt, vanligtvis på alla varor.

rabatt på instagram Spring och slappna av

Ibland får du rabattkoder via influencers via instagram. Rabattkoderna står ofta i instagramanvändarens namn. Rabattkoden är då till exempel: instagram namn-20 för 20% rabatt, instagram namn-10 för 10% rabatt.

Det enklaste sättet att hitta influencer rabattkod är genom att titta över taggflödet av Run and relax. Sedan tittar du snabbt på de senaste inläggen om någon delar en rabattkod. Nyare varor har ofta giltiga rabattkoder.

rabattkod på Spring and relax via blogg

Många bloggare delar ut rabattkoder för att få provision på rean. Det finns ingen garanti för att Run and relax har rabattkoder som fungerar via en blogg. Men ett knep här är att söka på Google: "rabattkod" "Run and relax" "blogg". Och filtrera sedan efter datum i sökningen så att du kan hitta nyare rabattkoder.

Spring och koppla av i Norge

Kör och koppla av försäljning och outlet

Run and relax har rea i perioder, som annonseras på hemsidan, nyhetsbrev och ibland SMS.

Spring och slappna av toll

Det finns ingen tull på varorna du beställer från Run and relax.

Run and relax treningsklær og rabattkode i Norge
Tillbaka till blogg