Steve Madden - norskt alternativ

Steve maddenetablerades i New York 1990. Sedan dess har de vuxit till att bli ett av de mest ikoniska varumärkena inom skobranschen. Steve madden är inspirerad av den urbana och coola New York-stilen.Den senaste tiden har de vidareutvecklat sitt sortiment, de erbjuder nu även kläder, väskor och accessoarer förutom skor.

Om du gillar Steve Madden rekommenderar vi att du tar en tittdenna samling!

 

Steve Madden skor

Steve Maddens fokusområde ärsko och det är precis vad de flesta förknippar varumärket med. Bland utbudet hittar vi olika typer av skor, allt från höga klackar till sandaler.

 

Steve Madden sneakers

Steve Madden Macär bland urvalet Steve Madden erbjuder när det kommer till sneakers. Skorna har en minimalistisk, men samtidigt spännande design som gör sneakersna extra snygga. Använder dess tjocka sulor dessa stabila skor är bra att använda för träning.

VårEndorfin skor har för jämförelse bra dämpning vilket ger bra stöd till fötterna under passet, oavsett om det är en promenad, löpning eller styrketräning. Löparskorna passar bra för flera olika underlag - asfalt, betong, grus och löpband.

Hvite Steve Madden sko alternativ  Svarte Steve Madden sko alternativ
Läs mer:Bra skor för arbete och träning

 

Steve Madden sneakers

Steve Madden ManervaochSteve Madden Antonia är för fler favoriter. Det är vardagsskor som i jämförelse med sneakersna har en stilren design. Skorna är lätta att använda och sätter en extra touch till outfiten.

VårEndorfin skor är för flera av våra kunder högt värderad både till träning, jobb och vardag. Den enkla, snygga looken gör att de enkelt kan matchas med vilken outfit som helst samtidigt som de är bekväma att bära. I vardagen rör man på sig mycket och det är därför lika viktigt som under träning att tänka på skornas dämpning och stöd.

Hvite Steve Madden sneakers alternativ  Svarte Steve Madden sneakers alternativ
Läs mer:Bästa arbetsskorna - Undvik skador och ryggsmärtor

 

läs också
Norsk alternativ til Steve Madden sko
Tillbaka till blogg

FAQ

Rabattkod

Är du ny kund hos oss Vi vill alltid erbjuda våra kunder bra priser och rabatter. Som ny kund kan du använda den rabattkod du hittar här. Rabattkoden fungerar på redan rabatterade produkter.

Försäljning & erbjudanden

I vissa perioder har vi rea på delar av sortimentet - håll utkik! Följ oss påInstagrameller registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få en uppdatering om eventuella försäljningar och erbjudanden hos oss.

Frakt

Vi erbjuder snabb leverans med:

  • Posten: Hemleverans till brevlådan
  • Helthjem: Leverans till närmaste utlämningsställe
  • Porterbuddy: Få paketet levererat till din dörr

 

Gratis frakt

Frakt är för många ett hinder för att beställa hem de produkter du sett på nätet – och det förstår vi väl!Hos oss får du fri frakt vid beställningar över 400 kr. Med ett varierat utbud av bra kläder blir den givna summan snabbt överkomlig!

Snabb leverans

Famme är en webbutik med snabb leverans. Beställer du innan kl 12 så levereras paketet samma dag med Porterbuddy! Standardleverans är 1-4 dagar.

I kassan får du en överblick över vilket sätt du vill få paketet levererat. Oavsett om du vill ha paketet i brevlådan med Posten, på ett utlämningsställe med Helthjem eller vid dörren med Porterbuddy – vi har ett alternativ som passar dig. Om du vill ha paketet hemlevererat till din dörr kan du bestämma vilken dag paketet ska levereras så att du är säker på när du kan förvänta dig paketet vid dörren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalningsmetoder

Betalning kan enkelt göras med den metod som passar dig bäst. Du kan genomföra transaktionen snabbt med telefonen via Vipps, betala med ditt bankkort eller vänta med betalningen tills varorna har anlänt med Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Vill du ha mer information om retur och byte sehär!

Tull

Det tillkommer ingen tull eller extra kostnader när du beställer från oss och du får fri frakt när du beställer varor för över 400 kronor. För köp under detta belopp tillkommer en fraktkostnad beroende på vilket leveransalternativ du vill använda.