Padelklær til dame

Paddla kläder för kvinnor

Vad är paddel?

Padel är en racketsport som kombinerar element från tennis och squash, och kan spelas både inomhus och utomhus. Banan är utformad som en squashbana med väggar, men har ett nät och reglerna är desamma som i tennis. Padel spelas vanligtvis med två spelare i varje lag, där det finns ett lag på varje sida av nätet.

Det finns flera typer av paddlar som strandpaddlar, inomhuspaddlar och utomhuspaddlar.

Padel har blivit en populär sport på sistone och mycket av anledningen till det är att detta är en rolig sport som passar alla åldrar med olika kunskapsnivåer. Du kommer också snabbt att uppleva mästerskap inom sporten, samtidigt som den är väldigt social.

Men vad är egentligen skillnaden mellan padel och tennis?Det finns många likheter mellan dessa ganska olika sporter. Trots att båda sporterna spelas med racket, i det fria, på en markerad bana och huvudmålet är att slå över bollen till motståndarens sida, finns det flera skillnader också. En av skillnaderna är racketen i de två sporterna, i tennis är racketen faktiskt större än i paddel. Den största skillnaden ligger dock i utformningen av banan. Paddelbanan är mindre än en tennisbana och är omgiven av murar. 

 

Läs även:finaste tennkläderna

Paddla kläder

Det viktigaste när du ska välja outfit till paddelpasset är att du väljer något som ger bra rörlighet , som andas och är bekväm! Här på Famme har vi ett stort utbud av träningskläder som passar utmärkt för en paddelrunda.

Det finns flera alternativ att sätta din outfit på, vill du ha shorts, byxor eller tights sport-bh, tröja eller t-shirt beskuren eller inte Alternativen är fantastiska.re.

Sömlösa Scrunch Shorts lämpar sig väl för både låg- och högintensiv träning och passar därför bra för paddling. Denna är designad med scrunch och v-form som ger rumpan en finare form och form.Tech linne lämpar sig väl för träning med sitt exklusiva garn som förhindrar bakterietillväxt och dålig lukt. Toppen har också en sömlös textur som säkerställer bättre ventilation och en vacker feminin design. Om du älskar cropped singlets, så passformPower Seamless Topp till dig. Detta är en singlet med hold-in effekt och bra stöd. Kombinationen av fukttransporterande material och ribbstickning gör den till ett förstahandsval för många.

Seamless scrunch shorts grå, v-form, ekstra komfort power seamless top grå, hold-in, støttendetech tank top hvit, er lett, elastisk og transporterer fuktighet effektivt.

 

Om du vill visa upp dig på planen, prova några av våra matchande träningsset .Stöd ribbad bh är en sport-bh med högt stöd. De sömlösa Designen är flexibel och syftar till att hålla dig bekväm och sval under träningen.Ribbade sömlösa tights matchar sportbhen med sin ribbade design. Den har hög midja och ett brett midjeband som håller den uppe under träning. Kombinera även medRibbad sömlös gröda för ett komplett matchande träningsset.
ribbed seamless tights, høy liv, hold-in, v-shape, support ribbed bra, seamless, høy støtte, uttagbare innlegg, kjølende, komfortabelribbed svart cropped langermet seamless
Se hela vår kollektion av matchande träningsset här!
Läs även:matchande träningsset

 

Det är också bra att ha en jacka man kan ha på sig till och från träningen, eller ute en kall dag.Tech Jacka är en mångsidig jacka som använder sitt material känns lätt och har mycket god andningsförmåga . Jackan har också reflex- på ärmarna och praktiska fickor för förvaring.
tech jacket, allsidig jakke, god pusteevne, refleks, praktiske lommer, tech jacket, allsidig jakke, god pusteevne, refleks, praktiske lommer,

Tillbehör

Det finns många tillbehör som kan göra en paddelrunda enklare och bekvämare. En av dessa saker är bra strumpor.Vita tennisstrumporpassar paddeln perfekt med sin mjuka och lugnande effekt! Hitta dina perfektaträningsstrumpor här.
Spelar du paddla utomhus och solen tittar fram kan du ocksåklassiska kepsar vara bra att ha. Skydda dina ögon från den starka solen året runt med denna bekväma keps.
Avrunda det hela med vårtFärdig sportväska! Saxpåsen kommer med mer praktiska fickor så att du kan ta med dig allt du behöver för en rund paddel.
hvite tennissokker laget av bomullFamme svart klassisk emblem capsFamme ready duffel bag, sporty, robust, stilrent design

 

 

 

Tillbaka till blogg