nattøy dame pysj dame langermet genser dame tights dame

Vilka är de bästa nattkläderna för en god natts sömn?

Det finns många faktorer att tänka på när man bestämmer vilka nattkläder man ska sova i. Vissa människor föredrar att använda fina uppsättningarnattkläder för kvinnor när man ska sova, medan andra föredrar att sova naken, eller bara medunderkläder. Det är helt individuellt - och det är klokt att göra en egen bedömning av vilken som är smartast och vad de föredrar att sova i och använda som nattkläder.
För optimal sömn är det lämpligt att hålla rumstemperaturen mellan 15,5 och 20 grader Celsius. Med denna temperatur kommer kroppen att vara mer redo att somna. Därför är det viktigt att välja nattkläder som antingen kan öka eller minska kroppstemperaturen när det gäller rumstemperatur.

Lyckligtvis har vi på Famme ett bra urval avnattkläder för kvinnorsom kan passa för dem som vill sova med så lite som möjligt, eller de som vill klä sig lite extra när de tar kvällen.

Om du snabbt blir varm: Kortärmade t-shirts och linnen gör tricket

nattøy dame kortermet topp pysjnattøy dame kortermet tank top pysj dame

 

För dig som föredrar att inte bli för varm när du ska sova är det nog en bra idé att leta efter toppar som är kortärmade som t.ex.Chill kortärmad T -shirt eller singlets somChill linne. Den kortärmade toppen är lämplig som perfekt nattkläder för damer som inte vill bli för varma på natten - något som håller kroppstemperaturen på en lägre nivå som passar den rumstemperatur du ska sova i.

Om du snabbt blir kall - gå till tröjan istället

nattøy dame langermet genser dame

 

Om du vill vara lite mer täckt när du somnar eller blir för kall rekommenderar vi att du väljer en tröja i form av nattkläder istället för något med kortare ärmar. Vår Chill långärmade rundhalsade T-shirt är en mycket bra och bekväm tröja som kan användas som baby och nattkläder för kvinnor. Den är gjord i bra fint stickat tyg som håller dig varm om natten. Med siden detaljer i nacken och en fin höstfärg är detta den perfekta tröjan som du som vill ha något varmare som nattkläder.

För kalla nätter - sov i goda, bekväma tights

nattøy dame myk tights pysj
Om du vill hålla dig extra varm är det en bra idé att sova med en nedre del också - då är vårt fint stickade och termiskaChill Leggings det perfekta plagget för dig. Du kan matcha detta med båtarkortärmad ochlångärmade toppar som vi har av nattkläder i Famme.