% B% d,% Y 3 min läst

Famme släpper ut nya stilar, mönster och färger på träningsbyxor för kvinnor varje månad. Vi tillhandahåller lite information för att ta hänsyn till vid ditt nästa köp.

Att ha så många val när det gäller träningsbyxor för kvinnor är ett bra problem att ha, för nu kan du vara både bekväm och snygg under en träningspass eller var som helst på språng. Men inte alla kvinnors atletiska leggings är skapade lika, och vad som fungerar bäst för din långa löptid kan hindra ditt rörelseomfång under het yoga eller sänka av midjan medan du tränar din knäböj..

Men oroa dig inte! Vi har sammanställt några experttips om hur du kan bli kär i de perfekta atletiska leggingsna för dig, oavsett om du är en maratoner eller en gymentusiast.st.

Välj rätt längd

Träningsbyxor för kvinnor, som alla byxor, är gjorda i olika stilar och längder. De flesta atletiska leggings som finns online och i butikerna är gjorda i en av några olika längder. Här är vad du kan förvänta dig när följande skärningar listas på produktsidan eller taggen::

  • Full längd: Kallas också fotlängd, leggings i full längd täcker hela benets längd. Vissa kommer även med stigbygelklackar som passar runt fotens botten så att det inte syns någon hud.
  • Capri: Atletiska leggings i capri-stil klipps vanligtvis för att slå strax under knäet, vilket innebär att en del av ditt ben kommer att avslöjas. De är perfekta om du letar efter något mindre snäva än leggings i full längd, men vill ha mer täckning än ett par shorts.s.
  • Grundläggande: Grundläggande leggings kan beskriva valfritt antal leggings, atletisk eller inte. De finns i en mängd olika stilar, allt från full längd till fotlängd, och material inklusive bomull, spandex och till och med denim.).
  • Boot-cut: De flesta atletiska leggings är gjorda för att passa snyggt mot din hud. Boot-cut leggings, å andra sidan, är ofta gjorda för att passa runt höfter och lår och blussar sedan längst ner för maximal komfort. Yogabyxor tillverkas ofta i den här stilen, liksom mer avslappnade vardagliga leggings som bärs med stövlar istället för atletiska skor.
  • Beskuren atletisk: Dessa leggings är kapade för att slå runt mitten av kalven och är ofta gjorda med material som ger kompression som spandex och polyester för att hjälpa dig att röra dig under hela träningen.t.

Leggings skiljer sig också åt i den mängd kompressionselasticitet de erbjuder, allt från ingen kompression som med bomulls yogabyxor till hög kompression. Våra Essential leggings har mer kompression än våra sömlösa leggings till exempel.nce.

Stig upp eller hur högt midjebandet på leggings sitter på dina höfter och midja är en annan faktor att tänka på. Träningsbyxor för kvinnor med högre höjningar hjälper till att hålla allt säkrare och minska risken för att de faller ner under en nedåtgående hund eller en intensiv HIIT-session. Lösare passform, som med yoga-byxor i bomull, stannar inte på plats också under mer kraftfulla övningar som löpning, men är bekvämare för vardagskläder.ay wear.

De flesta av våra leggings är med hög midja.

Tänk på tyget

Om du gillar de flesta av oss spenderar du mer tid på att tänka på trycket på dina leggings än det material de är konstruerade med. Naturliga fibrer som bomull suger upp och håller fast svett, vilket gör det till ett dåligt val för svettiga träningspass som att springa. Av den anledningen brukar de användas i långsammare men ändå utmanande träningspass för yoga och tyngdlyftning.kouts.

 

Tänk på vädret när du väljer dina damträningsbyxor för kvinnor, särskilt om du tränar utomhus. Gå alltid efter leggings av fuktavvisande material för att dra bort svetten från huden för att hålla dig sval under sommaren och varma i kallare temperaturer. Att ha på sig atletiska leggings i polyester under sommaren ger också extra skydd mot solens starka ultravioletta strålar. Materialet som används för leggings har olika vikter, så ta hänsyn till vilken typ av aktivitet och säsong du kommer att använda dem för. Ett mer andningsbart och lättare material är ett bra val för de flesta aktiviteter.ties.

Välj ett fuktavvisande polypropenbunnsskikt för att transportera bort svett. Överväg också att lägga till ett lager av fleece för extra värme under de kallare månaderna.

Tänk på extra

Huvuduppgiften för dina atletiska leggings är att ge skydd och komfort medan du tränar, men de kan också fungera som din personliga assistent med fickor och andra fack. Våra Famme Techna leggings och Rib panel leggings har båda fickor.