% B% d,% Y 2 min läst

Det aller skapas med yogaklær är at du ska føle dig komfortabel och vara fri till å bevege deg slik du vill. Hennes är allikevel några tips till hur du hittar de perfekta yogabyxorna!

 

 

yoga med famme tights

Noe av det att å tenke på när du ska välja rätt yogapants är att de ska vara behagliga, puste godt och sitta på plats under hela treningen. Du vill inte ha bukser som sklir ned eller der buksebeina kommer i veien. Därför kan det vara fint å se etter bukser eller tights med högt nok liv och med strikk eller oppbrett nederst på beina, slik at de sitter där de ska genom hela økten. Strumpbyxor är ett bra alternativ för bukse i all slags yoga. En gud treningstights vil føle som et extra hudlag och följa kroppen på någon bevegelse du gör, själv i de mest utfordrende stillinger.

Det finns också olika material att välja mellan. Alla våra sömlösa tights använder god garn. Disse puster båda godt, men har också några olika egenskaper som passer till olika typer trening. Våre tightser har gud pusteevne och är mycket slitesterke. Detta gör at de egner seg godt til de flesta typer yoga. Bukser i ytelsesmateriale vill också ha gud pusteevne, men jag tillägg skulle vara mer snabbtørkende och passera slutar bedre till trening der du svetter mycket och innehavare en hög intensitet.

Skal du trene yoga i värme, fuktiga omgivningar, kan 3/4 tights eller shorts vara goda alternativ.3/4 tights slutter midt på leggen och är kortere än vanlige tights, men längre än shorts. Detta är en god lösning om du syns det blir för varmt med tights med full längd, och upplever att bli fuktig på beina och miste grepet i shorts.

En svettetransporterende och snabbtørkende3/4 tights vil passe perfekt til din yoga-utvalda, slik att du kan svette och samtidigt føle deg fresh.