% B% d,% Y 3 min läst

Vi forklarer sömlös


Seamless-treningsklær lages på den samma processen, men kvaliteten påverkas av flera olika faktorer. Vi forklarer varje av de olika prosessene. Hvert sömlös-plagg är strikket av en en rundstrikkemaskin det finns några få unntak, men det tilhörare sjeldenheten. Det betyder vid varje enda plagg strikkes som en tube. En treningstights, singlet eller sports BH strikkes på samma sätt.e.


  Vad är avgjørende för kvalitet för en sömlös tights Alla punkter under påverkad kvalitet på sömlös-plagg..

  • Garn
  • Design och inställning av rundstrikkemaskin SANTONII)
  • Smyga
  • Klipp & amp; Söm utført för håndd)
  • Kvalitetskontroll

  Ofte brukte engelske ord när det snakkes om produktion av sömlös treningsklær:

  • Stickning
  • Cirkulär stickmaskin
  • Sömlös
  • Gauge med forkortelse GG mål för tettheten mellom nålene på en strikkemaskinn)

  Garn

  Garnet är avgivande för kvalitet och stoffets egenskaper. Man väljer garn avhängig av plaggets formål och önskad kvalitet. Det är normalt att kombinera olika typer garn. Vi är stolte över att samarbeta med en av de bästa garnproducenterna i världen. Vår samarbetspartnerFulgar SpA i Italia har specialiserat sig på Nylon 6.6 och andra tekniska garntyper. De är kända för sin kvalitet och bærekraftig produktion.

   

  Design & amp; Innstilling av rundstrikkemaskin

  Alla sömlösa plagg är designade i ett dataprogram innan de strickes av rundstrikkemaskinen. Detta design bestemmer de olika strikke-teksturene och målene. Hver enda maske nålene striker är bestämd av designad.


  En tekniker må manuelt forberede maskinen för produktion. Garnet må settes opp, innstilles, defekte nåler må byttes ut och maskinen må rengjøres och programmerar för det respektive plagget.


  Smyga

  Farging och behandling av stoffet är viktigt för stoffets komfort och egenskaper. Fargingen göres når sömlös-plagget är en tube.e.  Klipp & amp; Søm

  Etter fargingen skal tuben klippes och sys. Så blir det och ferdig och brukbart sömlöst klesplagg. Alla artiklar kräver denna manuella prosessen. Seamless Treningstights, undertøy, sports BH och gensere må klippes och sys innan de kan användas.


  Kvalitetskontroll

  En god kvalitetskontroll ska avdekke fel innan plaggene pakkar och skickas till Norge. Alla våra Seamless-plagg går genom tre kvalitetskontroller.

  1. När tuben är strikket ferdig
  2. När tuben är farget
  3. När plagget är klippet och sydd

   

  Fordeler med Seamless Treningsklær:

  • Færre sømmer
  • Mindre svinn under produktion
  • Ubegrenset med muligheter för design. Rundstrikkemaskinen strikker alla de olika texturene som är designade på tidigare.
  • Effektiv produktion och mindre manuelt arbete. Rundstrikkemaskinen strikker och tights på under 10 minuter. Mønsterdeler är eliminert.
  • Stort utvalg av garn med tekniska egenskaper. Naturfiber kan också användas.
  • En teknologi i utveckling

  Bruksområder

  Seamless-treningsklær är myke, har en god passform och føles utrolig behagelig mot huden. För personer med höga krav till komfort och bevegelsesfrihet, är sömlös och bra träningsplagg.

  Vi lager sömlösa tights och sömlös topper till all fysisk aktivitet. Det finns styrketrening, løping och yoga. Därför har vi valt att använda exklusiva material som gör plagget extra komfortabelt. Det är lett, mykt och transportör fuktighet effektiv. Men själv de bästa sömlösa treningsklærne må behandles rätt. Om du gör aktiviteter som innebærer friksjon mot gjenstander eller underlag, rekommenderar vi att använda något annat än sömlösa tights. Vi rekommenderardessa tightsene om du ska på en tøff CrossFit-utvald, eller om du riskerer å gi tightsen din smaken av asfalt eller andre ujevne overflater.

  Ingen sömlös plagg tycker om att komma i kontakt med borrelås, klor från dyr eller andra spisse gjenstander. Dessa kan skada överlagrad. Ät sömlöst treningsklær som skulle kunna gi dig många komfortabla upplevelser och träningsøkter i lång tid.

   

  Sömlös undertøy och sokker

  För i tiden var sömlös-maskinene mest använda för produktion av sokker och undertøy. Sokker lages på den samma processen som sömlös klär, men de kuttes och sys annerledes. Maskinen som producent sokker är också en rundstrikkemaskin, bare mycket mindre.

   

  Famme sömlös

  Vi håller oss uppdaterade på nya garn och strikketeknikker för att ge dig det siste och bästa innen sömlös treningsklær. Skicka oss gärna tilbakemeldinger eller frågor om våra produkter eller sömlös produktion.