% B% d,% Y 1 min läst

Vortex Tights

 

Alltvåra sömlösa tights är gjorda av Fulgars LAMICROFIBRA. Det är ett Nylon 6.6-garn med extremt fina trådar. Den kan användas för att göra extremt mjuka och mycket andningsbara tyger som är idealiska för lätta plagg som kommer i direktkontakt med huden..

Utforska hela sortimentet av sömlösa tights och topparhär.


MJUKHET

LAMICROFIBRA är ett fint garn som efterliknar egenskaperna hos överlägsna fibrer som silke. Resultatet är plagg med hög komfort och tekniska egenskaper..

 

 


LÄTTVIKT

LAMICROFIBRAs specifika vikt är 18 lägre än för polyesterfibrer. Vi har stickat våra leggings tätare för att uppnå en squatsäker sömlös leggings med större kompression. Fortfarande lättare, bara bättre.. 

 


ANDNING

Det har också en utmärkt fukttransporterande förmåga vilket innebär att det bidrar till en naturlig hälsosam balans och tar komfort till nästa nivå.

 

 


Enkel rengjøringLÄTTSKÖTT

LAMIKROFIBRA är lätt att använda, kräver inte strykning och torkar tre gånger snabbare än bomull. Använd inte sköljmedel vid tvätt.

 

Alla våra sömlösa tights är tillverkade av kvalitetsgarn från Fulgar i Italien. Våra melange färger är kombinationer av Nylon 6.6 och polyester för att få färgkontrasterna. När hela plagget är färgat absorberar nylon färgen medan polyester behåller sin ursprungliga färg. Melange är också känt som mars.Italiensk stoff