Beste treningsklær for vinter 2022

Bästa träningskläder för vintern 2021

När vintern kommer och det blir kallare är det viktigt att klä sig bra. En löpning i en kall bris eller styrketräning på utomhusutrustning är ofta en ny paus från vardagens rutiner. När man sitter mycket inne är det bra att komma ut, trots att vädret kan vara bittert kallt. För bästa komfort rekommenderar vi att du klär dig med mer tunna lager än några tjocka så att du kan justera mängden kläder efter kroppstemperatur.

Här är några av våra favoritträningskläder för ett coolt utomhuspass!

 

Vintertights

Termiska strumpbyxor är perfekt för en löptur på vintern. Strumpbyxorna är elastiska, fukttransporterande och har en borstad insida som gör träningstightsna varma och bekväma. Samtidigt är löptightsna hållbara och hållbara. Vinter leggings har en hög midja så att de sitter perfekt på kroppen.

Svart slitesterk vintertights     Svart varm løpetights

Läs mer om vintertightshär!

 

Löparjacka för vintern

Ullstretchjacka passar bra som en vinterjacka i kombination med ett bra lager av kläder under. Vinterjackan är gjord i merinoull för maximal komfort och rörlighet. Jackan är därför inte bara snygg, utan har också bra funktioner. Merinoull är utan tvekan det mest ekologiska och tekniska tyget att använda för sport.

Svart løpejakke i merinoull     Vinterjakke trening dame

  

 

Vi rekommenderarRibbstickad långärmad ärm som ett möjligt lager under jackan. Denna träningströja sitter tätt och passar perfekt på en tunn yta. Eftersom träningstoppen är ribbad och sömlös är den bekväm att flytta in.

Om vädret är väldigt kallt kan det vara bättre att byta tröjan mot ull eller använda ett tredje lager.Ullstickad långärmad har bra isolering, transporterar fukt och kliar inte, därför är ulltröjan perfekt för träning. Samtidigt är ulltröjan gjord av merinoull för maximal komfort och välbefinnande.

Svart ribbed treningsgenser i seamless     Svart ullgenser i merinoull

Läs mer om våra ullunderkläderhär!

 

Tillbehör för vinterträning

För maximal värme och komfort i träningen är det viktigt med tillbehören som värmer huvud och fötter. När det gäller huvudbonader är det en smak- och komfortfråga om du föredrar ett lätt pannband eller en mössa med full täckning.Tempband är ett enkelt och snyggt alternativ. Träningshuvudet är mjukt och bekvämt i ett relativt tunt, andningsbart tyg. Om du vill bättre värme kapacitet kommerstickad mössa vara ett bra val. Denna hatt täcker hela huvudet och hjälper kroppen att hålla värmen.

Svart løpepannebånd     Svart strikket lue

Läs mer om vårt pannbandhär!

 

Ett par varma handskar och ullstrumpor är också viktiga.Fart vinterhandskarär varma och sköna att använda för träning. Träningshandskarna är gjorda med kardborre i handleden så att de enkelt kan justeras för att hålla passformen. Handskarna har ett silikonhandtagsmönster så att du till exempel förhindrar att mobiltelefonen faller ur dina händer.

För att slutföra klädseln rekommenderar viUllstickad fotboll. Ullstrumporna är gjorda av merinoull och är därför ovanifrån för komfort, värme och funktionalitet. Tygets goda andningsförmåga gör strumporna mycket lämpliga för råa och kalla klimat.

Svarte treningshansker     Svarte ullsokker til trening
Hitta de bästa strumporna för ditt träningspasshär!