vinterklær til dame. Merinoull-sett, sokker, vintertights, strikket lue

Träningskläder för vintern - Guide & Tips

Att springa utomhus på hösten och vintern kan vara en otrolig upplevelse – frisk luft, vackra höstfärger, snötäckta vägar och kristallklar himmel. Samtidigt kan kylan göra tröskeln mil längre. För många innebär vintersäsongen en allt för digg soffa och olika Netflix-serier,vi har såklart ett stort urval av myskläder också. Men det är lite som slår endorfinerna efter en bra träning ut. För att göra tröskelmilen ett snäpp kortare är det viktigt att göra rätt vinterkläder som är anpassad efter väderförhållandena och årstiden.

Hur man väljer rätt vinterkläder?

Vintertights  

Det viktigaste är att ha det bravinterkläder som transporterar bort fukt från kroppen så att du inte blir kall av din egen svett. En bra vintertights är avgörande för att få ut det mesta av detvinterpass.Famme erbjuder vintertights för kvinnor av bra kvalitet.Termiska tights är en varm leggings med borstad insida för att hålla dig extra varm och bekväm under löpning i kalla temperaturer. En lättare version av denna vintertights är Lätta termiska tights. En leggings perfekt för kalla höstdagar och milda vinterdagar. Den har en borstad insida som är perfekt för utomhuspass. Tyget är mjukt, mångsidigt och solidt. Medhög funktionalitet, andningsbart tyg, hög slitstyrka och solid passform, det här plagget klarar bådastyrketräning och andra vinteraktiviteter för ett spel - även i minusgrader. Dessutom har denna varma tights reflekterande detaljer längst ner på benet så att du säkert kan träna i mörker. Reflexdetaljerna är ton-i-ton, och har därför samma färg som tyget tills de utsätts för ljus.

Vintertights til dame i svartLett vintertights til dame i svart

Hur man kompletterar löpgarderoben på vintern?
Förutom en bra vintertights , kanske du vill ha lite extra tillbehör. Detta kan vara en lue,löparhandskar,ull underkläder och bra strumpor.

Se även de bästa vinterkläderna för 2021. 

Vinterjacka

Famme har enväl utvalda av vandringsjackor och några av dessa jackor är speciellt designade för att motverka minusgraderna under vintersäsongen.Woolstretch jacka är en vinterjacka gjord av exklusivt tekniskt material från Pontetorto i Italien för att säkerställa maximal komfort. Perfekt för en snabb joggingtur på kalla höstdagar och milda vinterdagar.Varm ulljakke i svartVarm ulljakke i svart

Ripstop Sherpajacka är en lyxig teddy vinterjacka gjord avTermolit. Ett elastiskt och bekvämt tyg på båda sidor. En varm och praktisk fleecejacka som tål väder, vind och kyla.

Vinter mössa

Stickad mössa är en stickad mössa som är helt fantastisk kalla dagar. Den har en tidlös och snygg designa så att den passar till allt från parkas till friluftskläder. Det kommer att hålla dig skön och varm, samtidigt som den fullbordar vilken look som helst.

 

Vinterhandskar och vantar

Handskar som skyddar och håller dig varm under träningspasset.Pace vinterhandskar är varumärket med 3M THINSULAT isolering som håller en lätt värme, utan att du svettas från händerna. Dessutom kommerdessa handskar med en mini handduk på tummen så att du kan torka bort svett från ansiktet.Pace vantar är vattentät och värmeisolerande handskar förstärkt med PU handflata för extra skydd och bättre grepp. Dessa vantar är också isolerade med mjuk och varm fleece på insidan, kan dras åt för bättre passform och har en praktisk ficka med dragkedja upptill . Dessa skidvantar är perfekta för långa vandringar i bergen.

Vinterhansker i sortSkivotter i svart

Ull underkläder

Ull underkläder är helt fantastisk för träning i kallare temperaturer. Ull hjälper till att transportera bort fukt från kroppen, så du slipper bli kall av din egen svett.Ullstickad Legging ochUllstickad långärmad är ett superunderklädesset stickat av vacker merinoull. Setet har bra isolering , transporterar fukt , och har antistatiska egenskaper där plaggen inte kliar, luktar eller krullar. Vi erbjuder också Blixtlås ullstickad , som är en ulltröja med dragkedja.Produkterna är tunna, lätta och håller formen länge.Hitta din perfekta kombination avull underkläder I dag!

Ullundertøy sett i svart og blåUllundertøy sett i rød

 Läs mer om hur du kan ta hand om dina yllekalsonger här.

Ullsockor

Något av det värsta som finns är att frysa om fötterna.Ullsockor är fantastiskt för att hålla värmen samtidigt som fötterna kan andas och föra bort fukt från huden. Ullstickad sockorna är också gjorda av hög kvalitet merinoull , vilket gör dem bekväma, funktionella och varma. Dessutom har sockorna slitstarka klackar , så att de håller länge utan att förlora sin funktionalitet. Strumporna finns i båda vrist-längd och a ytterligarevariant. Ragstrumpor är för de dagar du vill ha lite extra värme på fötterna. Kanske på en långvandring i fjällen, eller hemma framför brasan en senvinterdag. Dessa enorma ullstrumpor är gjorda av 95% norsk ull och är därför otroligt mjuk , funktionell , Och värme . Perfekt för att bekämpa kalla, råa och våta klimat.Varme ullsokker i svartTykke ullsokker i beige

Släpp endorfinerna nu, låt inte den norska vintern hålla dig tillbaka. Vi på Famme hejar på dig!

Se helheten vinterkollektion här.

Tillbaka till blogg