høstklær dame strikkegenser kosebukse

Plagg du behöver till höstgarderoben 2021

Höstkollektionenär här - och vi har samlat några av våra favoriter, som vi anser är ett måste för höstgarderoben 2021.

 

Mjuk och varm nallejacka

Detta är den perfektahöstjackan för kvinnor i höst - eftersom det är tillräckligt varmt för att användas på språng, men tillräckligt gott för att också njuta av insidan. Teddy jacka är mycket populär i år. VårSherpa Teddy jacka är en klar favorit, och är en mycket mjuk nallebjörnjacka för kvinnor, gjorda av skinna , har två rymliga fickor som passar som du behöver och det går med mycket, till exempel någravida byxor. 
Läs också:jackguide - allt du behöver veta

 

varm og myk teddyjakke i sorthvit teddyjakke i fleece som er varm og myk

 

Bekväm och snygg stickad tröja

Hösten innebär att du äntligen kan ta ut tröjorna deras igen och på Famme hittar du en av de finaste stickade tröjor för kvinnor - vårChunky stickad tröja är ett måste i höst.
Läs också:Turtleneck för hösten

 

perfekt strikkegenser for kalde vinterdagergrå strikkegenser i ribbet design

 

Dettatröjan är perfekt för svala höstkvällar och sådana kalla vinterdagar . Detta tröjan man kan enkelt passa och använda under böterhöstjacka eller när man ska sitta inne och njuta framför brasan. Det är det ultimata tröjan som vi har utformat för att göra dig mest bekväm , att du ska må bra och bra. Tyget är otroligt mjukt och behagligt klia inte , och den har en otroligt vacker och elegant design. Dettastickad tröja för damen har hög hals, och sitter bra på överkroppen.

 

Matchande kramset

Ett av de viktigaste plaggen du bör få i höst är ett nytt mysuppsättning , nämligen en bradamasker eller joggingbyxor  med matchningluvtröja. VårWanderlust Leggings ochWanderlust Hoodie är perfekt för dig som letar efter ett nytt kramset. Leggings är ribbstickning och mjuk, lämplig perfekt som kosebukse . Det har extra sträcka som då kommer att kännas väldigt bekvämt och sitta hög i livet . Det är smal passform och har en smickrande passform och kommer att se bra ut i höst med de finaste beige färgen. Detta kombineras medWanderlust Hoodie - som är en av favoriterna ivardagsklädselsamling. Passformen är super och den är fantastisk att bära, och eftersom den är beskuren passar den också perfekt andra med byxor som är höga i midjan.

Läs också:Bästa goset för kvinnor

beige loungewear cropped hoodieribbestrikket tights med høyt liv

 

Bekväm och cool collegetröja

Ladda upp tröjan är en läcker och bekvämtröja. Tröjan har ljus och elastisk ämne som känns mjukt mot huden. Komfort är en av de främsta fördelarna med denna tröja, och crewnecken ger dig exakt vad du letar efter. Den kan användas till och från träning och är fantastisk att koppla av i.

Läs också:De bästa träningsbyxorna, ochDe bästa tröjorna

 

grå collegegenser i elastisk stoffsvart collegenser med matchende joggebukse

 

Collegetröjan passar perfekt med höstgarderoben eftersom den har många praktiska stylingsalternativ. Du kan enkelt matcha den med enturtleneck ochjeans för att få en cool look. Det är också möjligt att styla den med sinmatchande träningsbyxor, ellershorts, för att få en chill look.