Beste hansker og votter til dame

Bästa vinterhandskar och -vantar för kvinnor

För många står valet mellanvantar och handskar svårt, samtidigt kan det vara ganska knepigt att lista ut vilka handskar och vantar som passar dina preferenser. Vill du att de ska vara varma, lätta, vattenavvisande, sitta bra eller en kombination av alla Det är relativt många bedömningar som måste beaktas och rätt val är väsentligt för att din upplevelse ska bli bra. Det finns ofta vissa tillfällen då vantar passar bättre, och andra för vantar. Samtidigt använder man ofta olika handskar vid olika tillfällen, och kanske använder andra handskar för träning än vad man skulle göra en kall vinterdag. Oavsett situation hjälper dessa till att värma dina händer samtidigt som du kan röra dig fritt..

 

Handskar eller vantar för träning?

Det finns många som föredrar att träna ute snarare än inne på ett gym. Händerna är något som tappar värme relativt snabbt och det är därför viktigt att du väljer rätt handskar eller vantar så att du inte blir kall, speciellt när minusgraderna kommer. När det kommer till träning föredrar de flesta att använda handskar då de har alla fingrar separat, vilket gör händerna mer flexibla. På så sätt blir det lättare att utföra övningar, förutom att handskarna kan kännas lättare på händerna. Samtidigt kan det vara en fördel att de är lätta och har ett tyg som andas så att det inte förstör fingermotoriken i träningspasset. Kalla händer kan göra själva träningsupplevelsen mer utmanande än den behöver vara, och en balans mellan ett ämne som är lagom tjockt kan vara avgörande. Om det är väldigt kallt kan det också vara ett alternativ att använda handskar, eftersom dessa tenderar att hålla värmen bättre. Det här kanske känns mer klibbigt, men det viktigaste är att du mår bra och varm under vinterträningen.

 

Handskar och vantar för skidåkning

På vintern är väderförhållandena ofta oförutsägbara, och regn, slask och snö kan skada dina händer. Det är därför viktigt att hålla händer och fingrar varma för en bra upplevelse. I ett sådant sammanhang är det många som tror att handskar är mer praktiska än handskar, speciellt för att man kan få lättare grepp kring skidstaven.

När man använder handskar för skidåkning kan det snabbt finnas rester av skidsmörjning på handskarna och hur man underhåller och tvättar dem kan du läsa mer omhär.

Skidvantar å sin sida är också omtyckta av många. När du kommer högt upp på berget med kall vind kan det vara bra att samla fingrarna i en vante för att hålla värmen bättre.

 

Handskar för löpning

Att springa eller jogga på morgonen eller kvällen är en vana för många. Även om det går mot kallare tider betyder det inte att denna vana upphör. Att välja rätt handskar kommer också att vara grundläggande i den här miljön. Bra löphandskar hjälper till att hålla dig bra och varm under hela löpningen, och kan förbättra din träningsupplevelse.

 

Bästa handskarna för kvinnor

Pace vantar passar perfekt både som alpinvantar och längdvantar då de är vattentäta och värmeisolerande. Vantarna har fleece på insidan och en praktisk ficka med dragkedja i handflatan som passar ett liftkort. Samtidigt passar vantarna till andra utomhusaktiviteter på vintern för att hålla värmen. Vantarna är försedda med justerbara remmar så att den lätt kan anpassas efter handen.

Svarte vintervotter til alpint og langrenn  Vanntette og varmeisolerende votter til dame

 

Bästa vinterhandskarna för kvinnor

Pace vinterhandskar är ett mycket bra alternativ till träning, skidåkning med mera. De har ett bra grepp, och silikonhandtagsmönstret på insidan förhindrar att något glider på taket. De är bekväma och har stretch samtidigt som de är gjorda i ett slitstarkt material. Dessa skidhandskar är utrustade med ett kardborrband på handleden så att du kan anpassa handsken efter din egen passform. Handskarna upplevs som lätta och har en perfekt balans genom att de inte är för tjocka eller för tunna och blir därmed de perfekta träningshandskarna. Tillsammans med en pannband för att hålla huvudet varmt har du faktiskt tillbehören du behöver för att gå på promenad eller joggingtur.

Skihansker til dame med silikonmønster  Skihansker til dame med full outfit

Tillbaka till blogg