ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

De bästa ullstrumpor

När det börjar bli kallare ute och det är viktigt att inte frysa är det därför en bra idé att skaffa ett par bra ullstrumpor som du kan använda under hela höst- och vintersäsongen. I Famme har vi ett brett utbud av olikaullsockor för att passa olika smaker och behov.

Långa ullstrumpor

Svarta, funktionella ullstrumpor - för dig som är aktiv och utomhus. UStrumporna är gjorda av merinoull vilket ger ökad värme, funktionalitet och komfort. VårSvarta ullstickade strumpor är en favorit hos oss nu när dagarna blir kallare – de är mjuka, de andas och de passar bra i ett blött, kallt och rått klimat vi har i Norden. På grund av sin goda funktionalitet är de perfekta för dig som är ute och är aktiv, men även för dig som sitter på kontoret eller hemma.

ullsokker, svarte sokker  

 

Korta ullstrumpor

Detta varma, mjuka och funktionella merinoullstyg kommer även i våra fotledstyger av ull, nämligenSvarta ullstickade ankelstrumpor.

korte ullsokker, lave ullsokker  

 

Ragstrumpor - för komfort och för en promenad

Ulltrassockor är en favorit hos norrmän. VårRagstrumpor är för dig som älskar strumpor av bra kvalitet, som ser snygga ut och håller dig varm. Dessa mysiga och sköna raggstrumpor är gjorda av 95% norsk ull - letar du efter varma bra strumpor för höst och vinter är dessa perfekta för dig. De passar perfekt för det norska klimatet och norska stuglivet, men kan även användas hemma i vardagsrummet framför brasan. Wellness var en samlingspunkt när dessa var otroligt läckraraggsockorna var designad.

raggsokker ullsokker til dame kosesokker  

Läs mer om årets höstmodehär!

Tillbaka till blogg