ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

De bästa ullstrumporna för hösten 2021

Det börjar bli kallare ute och då är det viktigt att inte frysa, så det är en bra idé att skaffa ett par bra ullstrumpor som du kan använda under höst- och vintersäsongen. I Famme har vi ett brett urval av olikaullsockor för att passa olika smaker och behov.

Svarta, funktionella ullstrumpor - för dig som är aktiv och utomhus

svarte myke ullsokker til dame

Dessa ullstrumpor är gjorda av merinoull, vilket ger ökad värme, funktionalitet och komfort. VårSvarta ullstickade strumpor är en favorit hos oss nu när dagarna blir kallare - de är mjuka, de andas och de är väl lämpade för ett vått, kallt och rått klimat vi har i Norden. På grund av sin goda funktionalitet är de perfekta för dig som är ute och är aktiv, men också för dig som sitter på kontoret eller hemma.

svarte ullsokker ankelsokker i merino ull
Detta varma, mjuka och funktionella Merinoulltyg kommer också i våra fotledstyger av ull, nämligenSvarta ullstickade fotstrumpor.

Trasa strumpor - för komfort och för en resa

raggsokker ullsokker til dame kosesokker
Ull trasa strumpor är en favorit bland norrmän. VårTrasa strumpor är för dig som älskar strumpor av god kvalitet, som ser snygga ut och håller dig varm. Dessa mysiga och bekväma trasstrumpor är gjorda av 95% norsk ull - om du letar efter varma bra strumpor för hösten och vintern är dessa perfekta för dig. De passar perfekt för det norska klimatet och norska stuglivet, men kan också användas hemma i vardagsrummet framför eldstaden. Wellness var en kontaktpunkt när dessa var otroligt läckratrasstrumporna var designad.

 

Tillbaka till blogg
1 av 3