De beste løpetightsene i 2021

De bästa löptightsna 2021

"

Genom att hitta de ultimata löptightsna kan du prestera bättre och få högre prestanda under löpningssessionen. Vi har gjort en komplett lista över de bästa löptights som du behöver 2021!

Famme Vortex strumpbyxor 2

Denna tights kommer att revolutionera löpningen med sin nya design gjord av högre nivåer av elastan vilket innebär att den har mer kompression än andra tights. Med en hög midja kan vi försäkra dig om att den inte kommer att glida ner medan du springer, utan stannar på plats för optimal prestanda och komfort. Midjebandet har extra kompression genom att vi har lagt till extra stretch och en ribbad struktur.Famme vortex strumpbyxor 2 är definitivt en favorit bland våra löpglada kunder!

Famme Essential tights

Som en av våra bästsäljare är detta en mångsidig och väldesignad tights. Tyget är elastiskt, vilket ger en perfekt passform och bra kompression under löpning.Viktiga tights är hög i livet och har en unik håll-in-effekt. Det är älskat av våra kunder eftersom det kan användas till nästan vad som helst! Strumpbyxorna kommer också i många fräscha färger som är perfekta nu när sommaren är på väg.

Famme löpningsshorts

Denna shorts är ett måste på varma dagar eftersom det är tillverkat av ett lätt tyg och är både andningsbart och fukttransporterande. Den är mångsidig och är perfekt för hög- och lågintensiv träning.Famme-Jacquardmidjebandet skapar ett utmärkt grepp och du behöver inte tänka på att det glider ner under löpningen.

Famme Techna strumpbyxor

Techna strumpbyxor är utmärkt för långlopp, eftersom den har två smarta fickor med plats för en mobiltelefon, nycklar eller andra tillbehör du vill ha med dig på resor.Fickan rymmer de största telefonerna på marknaden.De unika sömmarna är utformade för både funktion och synlighet, så det här är definitivt en tights du presenterar bra med och ser bra ut i.

Tjejer för gym

Gymtights är en enkel och mycket funktionell tights. Den är utmärkt för löpning, både korta intervaller och långa sträckor. Strumpbyxorna är höga i midjan och ger dig en vacker håll-in-effekt. Detta är en mångsidig tights som kan användas både på löpturen och på en resa till butiken - du bestämmer själv!

Famme Ella leggings

Ella leggings är omtyckt bland våra kunder och finns i flera coola färger. Dessa är perfekta för löpning och har en smart ficka på insidan av midjan baktill med plats för bland annat mobiltelefon och nycklar. Ella leggings kan användas på bergsturer och jogging - en mångsidig och fräsch leggings!

 

"