Turtights

Bästa turtights 2022

Är du förtjust i att promenera i skog och mark Hösten är kanske den tid som har bäst förutsättningar att gå och då gäller det att ha bra kläder. Oavsett om du gillar att promenera i skogen eller i bergen. Vi har nu kommit på turtights som blir ett enklare alternativ som även tål hög aktivitet. 

Läs även:Tights guide - allt du behöver veta!

 

Turtights

Vår  turtights är både bekväma, smidiga och är ett enklare alternativ till vandringsbyxor. Den har bra rörlighet vilket gör att den passar lika bra i skogen som för en fjällvandring. Vandringstightsen har en bra passform och följer alla kroppsrörelser. Det är bra stretch i tightsen som ger bra komfort.

 

Träningstights för höst och vinter

Lätta termiska Leggings är en supertights att välja för höst- och vinterdagar. Det har borstat inuti , vilket gör den perfekt för utomhusträning eller för en promenad. Tightsna är högt upp i livet med snörning och håller dig varm på hösten och in på vintern. Längst ner på benet har den reflexdetaljer så att du kan gå och springa säkert i mörkret. Dessa detaljer är ton-i-ton (samma färg som tightsen). Finns i svart och blått.

Läs även:De bästa vintertightsen

Svart vintertights til dame med børstet innside   Svart tights til vinteren med refleksdetaljer
   

 

Turtights till våren

Våren är på väg och det blir mildare temperatur och väder ute. Sedan vårkompressionstights ett mycket bra val. Det är fortfarande lite kyligt ute trots att solen skiner och då gäller det att ha tights som fortfarande håller värmen lite.

läs mer omkompressionstights!

 

Kompressionstights med bakficka

Ella kompressionstights Perfekt för vanliga promenader eller träning utomhus på våren. Tightsen har högt liv med en bred och elastisk midjeband. Dessutom har tightsen en ficka på insidan av linningen som passar perfekt till antingen mobiltelefon, airpods, nycklar och kort. Bakfickan passar en iPhone 12.

Finns i: Svart, Blå och Röd

Svart kompresjonstights   Rød kompresjonstights

 

 

Kompressionstights med två fickor

En annan kompressionstights är vårTechna Tights. Detta är vår mest populära med två stora fickor på varje sida. Fickan är tillräckligt stor för iPhone Plus. Tightsen sitter bra runt midjan också högt liv och brett midjeband. Dessutom är det också knäböjssäker . Tyget transporterar fukt och ser bra ut på alla kroppstyper och storlekar.

Finns i: svart, mörkgrå, lila, blå och ljusblå

 

Svart turtights med lomme til mobiltelefon   Blå turtights med høyt liv og squatproof
   

 

 

 

Kompressionstights med hög midja

Essential Tights är en hög midja tights som har mjukt, solidt och mångsidigt tyg. Den är knäböjssäker och anti-curl effekt , vilket gör att den alltid håller sig jämn och fin. Detta är perfekt för träning utomhus.

Finns i: svart, lila, marinblå och mörkgrå

Svart kompresjonstights   Lilla kompresjonstights

 

Tillbaka till blogg