Vintertightsna som gör löpningen till en dröm!

Om det inte är frestande att träna ute på vintern, så behöver du det här! 

För många innebär vintersäsongen mycket stillsamhet, med mellanmål på bordet, en alltför digg soffa och olika streamingtjänster som håller oss fastklistrade på skärmen. Och när det är både kallt, surt och blött ute, då är det ganska förståeligt att man hellre ”skjuter upp” träningen till våren.

Eller har många helt enkelt "glömt" den underbara känslan du har i kroppen efter ett riktigt bra pass ute på vintern? Det är lite som slår den råa och riktiga känslan av att ha frisk luft i lungorna, ömma muskler och kall nästipp - och då, då är det skönt att koppla av då. 

Men hur kan du träna optimalt ute, när det är för kallt att bära de lätta, tunna och stretchiga träningskläderna Ja, då är det viktigt att ha bra löptights för vintern. Ett par strumpbyxor för utomhusträning i kallt väder kan vara helt avgörande för att få ut det mesta av vinterträningen. Du måste fokusera på träningen - inte bli distraherad av bitande kyla. 

Vår nyaTermiska strumpbyxor är en sådan tights. Speciellt utformad för kallt klimat så att vinterkylan inte kommer att kunna hindra dig från att vara aktiv, inte ens de kallaste dagarna. Med hög funktionalitet och egenskaper som tyg som andas, hög hållbarhet och solid passform, gör det vinterträning till en dröm. Detta är den ultimata vintertights för kvinnor. Men den är också väl lämpad för styrketräning utomhus och andra vinteraktiviteter.

 

vintertights

 

Men vet du vad som är ännu mer lockande? Känslan i kroppen efter ett lopp där du har trotsat vädret, fått kilometer i benen och frisk luft i lungorna. 

Men om du drömmer om att springa genom vintern krävs det ett par löptights som är gjorda för vinterlöpning.

 

Håll dig varm när du tränar i kylan med vår nyaTermiska strumpbyxor. Den är tillverkad med Blizzard -tyg från textiltillverkarenSitip, och har en ultramjuk borstad mikrofiberbaksida som ger dig komfort i världsklass. Med sin solida passform, funktionella andningsförmåga och överlägsna hållbarhet är Thermal Tights mycket lämpliga för dina utomhuspass och aktiviteter. Gör dig redo för vintersäsongen och njut av den kalla, friska luften!

Termiska strumpbyxor har:

  • Andningsbart tyg
  • Hållbar
  • Knäböjssäker! (inte transparent)
  • Håller passformen
Vintertights til løpetur i kulden