Vintertights til løpetur i kulden

De bästa vintertightsna

Om det inte är frestande att träna ute på vintern, så behöver du det här! 

För många innebär vintersäsongen mycket stillsamhet, med mellanmål på bordet, en alltför mjuk soffa och olika streamingtjänster som håller oss fastklistrade på skärmen. Och när det är både kallt, surt och blött ute, då är det ganska förståeligt att man hellre ”skjuter upp” träningen till våren.

Eller har många helt enkelt "glömt" den underbara känsla du har i kroppen efter ett riktigt bra pass ute på vintern? Det är lite som slår den råa och riktiga känslan av att ha frisk luft i lungorna, ömma muskler och kall nästipp - och då, då är det skönt att koppla av då. 

Men hur kan du träna optimalt ute, när det är för kallt att bära de lätta, tunna och stretchiga träningskläderna. Ja, då är det viktigt att ha en bra vintertights. Ett par tights för utomhusträning i kallt väder kan vara helt avgörande för att få ut det mesta av vinterträningen. Du måste fokusera på träningen - inte bli distraherad av bitande kyla. 

 

Termiska strumpbyxor 

Dessa varma tights är speciellt utvecklade för kallt klimat så att vinterkylan inte kommer att kunna hindra dig från att vara aktiv, även de kallaste dagarna. Med hög funktionalitet och egenskaper som tyg som andas, hög hållbarhet och solid passform, gör det vinterträning till en dröm. Detta är den ultimata vintertights för kvinnor. Men den är också väl lämpad för styrketräning utomhus och andra vinteraktiviteter.

Løpetights til vinteren     vintertights

 

Lätta termotights 

Denna löpningstights är gjorda med ett tunnare tyg och är därför ett perfekt alternativ för höst- och milda vinterdagar. Träningstightsna är gjorda med en borstad insida för att hålla dig varm och bekväm, medan den har en hög midja med snörning i midjan.

Vintertights     Tynn vintertights med snøring i midjen

     

De termiska strumpbyxorna har:

  • Andningsbart tyg
  • Hållbar
  • Knäböjssäker! (inte transparent)
  • Håller passformen