Tights som skjuler svette

Hur man tar bort svettfläckar och undviker synliga fläckar

Ta bort gula svettfläckar från vita kläder

  • För att bli av med svettfläckar och bleka plagget rekommenderar vi att du tar på dig det flytande tvättmedel och lägg det i solen
  • Blötlägg först plagget i ljummet vatten, häll sedan flytande tvättmedel direkt på fläckarna och fukta området med vatten.
  • Sätt den i solen, och efter en timme, tvätta den med vatten, skölj väl och torka.

Hur hittar man strumpbyxor som döljer svett?

Om du ska träna högintensiv och vill ha en tights du kan svettas mycket i utan att få synliga svettfläckar är det en bra idé att välja en tights i en mörkare färg och med fukttransporterande tyg. Mönster, texturer och tryck på strumpbyxorna kan också hjälpa till att dölja svettfläckar. Här är några av våratrikåer som är bäst på att dölja svett.

Fukttransporterande ämne

Den första kvaliteten du kan leta efter när du hittar en strumpbyxa som döljer svettfläckar är att strumpbyxorna är gjorda av tyg som är fukttransporterande. Det håller dig och dina strumpbyxor torra under ditt träningspass och gör sannolikheten för irriterande fläckar mycket mindre. Bland våra fukttransporterande strumpbyxor finnsBegär strumpbyxor ochRibbpanelstights favoriter som är perfekta för intensiva träningspass.

Svettetransporterende tightsLilla fukttransporterende tights

Mörka färger

En annan bra egenskap att leta efter är att strumpbyxorna är mörka i tyget. Fläckar på mörka strumpbyxor är mindre synliga, så om du ändå slutar med några små svettfläckar kommer de inte att visas lika bra. Bra alternativ inkluderar dåSky Leggings som kommer i en svartkalkad svart, grå och mörkblå färg som alla kommer att dölja fläckar bra.Victory Leggings kommer också i en mängd mörka färger och fukttransporterande tyg vilket gör den utmärkt för intensiva träningspass med mycket svett.

sweat proof treningstightsGrå tights som skjuler svetteflekker

Mönster och tryck

Mönster och tryck på tights hjälper också till att dölja svettfläckar bättre än fullfärgade tights. Det är svårare att se subtila fläckar och färgförändringar i en tights som redan har många variationer i trycket.Tie dye leggings i svart är ett bra exempel på en typ av strumpbyxor med ett mönster som döljer svett bra.Marmor leggings är också ett bra alternativ. Båda dessa tights är mörka, mönstrade och gjorda av fukttransporterande tyg.

Mønstret tightsSort mønstret tights