Treningssko, løpessko, joggesko, sneakers

Skorna du behöver för träning

Hur man hittar rätt skor för träning

Vilka skor du använder för träning har mycket att säga om hur du presterar, men också hur bekväm du är. Skorna ska ha bra dämpning och samtidigt vara hållbara så att de håller länge. Skor kan vara dyra, och det kan därför vara fördelaktigt att ha ett par som kan användas vid flera tillfällen. Vita och svarta sneakers är tidlösa, mångsidiga och kan användas både för träning och vardag.

Vi har ett par skor som passar alla tillfällen, oavsett om det är en promenad i staden, en löprunda, en promenad eller vad du nu kan tänka dig. Att investera i bra skor är inte bara klokt för träning, utan också för vardagen.Endorphin RX1 löparskor är ett par sneakers som du garanterat kommer att älska.Skorna är gjorda avKonstruerat Mesh EVA -gummi substans somandas bra så att du inte blir kladdig på långlopp eller under dagen.De är en av våra bästsäljare och kombinerar både otrolig komfort och stil. De kan köpas i vitt, svart och mönstrat.

 

De bästa vita sneakersna

De vita sneakersna är en klassiker - vi tröttnar aldrig på den fräscha stilen! Skorna är gjorda för att förbli vita längre och dekan tvättas i tvättmaskinen vid 30 grader med låg centrifugering. Ta bara ut snören och innersulan. På så sätt behöver du inte lägga tid på att tvätta dina skor för hand.

Du kanske också vill impregnera skorna innan du använder dem. Detta gör att de båda håller längre, men är också lättare att underhålla om du behöver tvätta dem längs vägen.

Hvite joggesko med god demping  Hvite joggesko til trening og hverdags

 

De bästa svarta sneakersna

Skorna finns också i svart med en vit eller svart sula. Skosulan har bra dämpning med Chunky EVA -yttersula och Ortholite -innersula förutom mjukt stöd runt anklarna vilket ger god komfort. Om du arbetar i en butik och måste stå upprätt i många timmar är dessa skor helt lysande, du kommer garanterat inte att få ont i ryggen eller benen längre.

svarte joggesko  hvite og svarte joggesko

 

 

Dessa skor är särskilt lämpliga för löpning och vandring. De har bra dämpning och är otroligt lätta. Våra kunder beskriver att det känns som att gå på moln med dessa skor. Skorna är också helt suveräna att använda som arbetsskor! Oavsett om du är sjuksköterska eller tillbringar många timmar på ett betonggolv, är dessa skor väl lämpade för din arbetsdag.

Så vad väntar du på Kolla in skorna HÄR och sätt igång med träningen!❤️

Endorphin RX1 skor

Endorphin RX1 -skor ger dig allt stöd och komfort du behöver för att nå nya nivåer. Med teknik som:

•Ortholite sula

•Andningsbar mesh

•Skum vadderat stöd

SHOP HÄR