T-shirts för träning

T-shirts för träning

På Famme.no hittar du ett brett urval avt-shirts för träning, vare sig det gäller hög- eller lågintensiv träning. Alla träningst-shirts har ett andningsbart och fukttransporterande tyg som hjälper dig att hålla dig torr och bekväm under träningen, vilket är ett måste. För att t-skjortorna ska klara tvätt efter tvätt produceras de med en tygblandning som säkerställer att plaggen har god hållbarhet och är lika fina även efter frekvent användning. För att du enkelt ska hitta de t-shirts i vårt sortiment som passar träning har vi sammanställt en komplett lista.


Essential t-shirt

Oavsett om du är nybörjare eller träningsentusiast, måste du ha en grundläggande svart eller vit träningst-shirt i din garderob. Fammes tidlösa klassikerEssential t-shirt har en snygg och smickrande design som passar alla kroppsformer. Produkten finns i både svart och vitt.

     

 

Förfina t-shirt

Har du en sömlös tights Da er Förfina t-shirt perfekt för dig. T-shirten är sömlös, vilket innebär att produkten inte har de typiska sömmarna som kan skapa obehag under ett träningspass. Materialet är lätt och mjukt vilket ger god andningsförmåga och flexibilitet. Träningströjan finns i svart, vitt och grått.

Refine t-shirt Famme    Refine t-shirt Famme

 

Sömlös t-shirt

Om du följer trender kommer du garanterat att inse att crop-tops är i vinden just nu.Detta T-shirten är sömlös och har en beskuren design som är perfekt för alla träningspass. T-shirtens längd gör att den passar utmärkt till en av våra träningstights med hög midja.Produkten finns i färgerna svart, marinblå, beige och vin.

Seamless cropped top Famme    Seamless cropped top Famme


T-shirt med textur

T-shirt med textur är en topp som är lika fin för träning som för daglig användning. T-shirten ser vid första anblicken ut som den tidlösa klassikern, men ryggen sticker ut med en öppning som formar skinkorna och ger ett naturligt lyft. Den feminina designen gör definitivt t-shirten till ett måste för alla kvinnor.Finns i både svart och vitt.

Texture t-shirt Famme    Texture t-shirt Famme

 

t-skjorter til treningen