Lue, pannebånd og caps til dame som passer høst og vinter

Bästa huvudbonader 2021

Et huvudbonader är en väsentlig del av en bra garderob. Det är funktionellt , Häftigt, och är ofta den lilla detaljen som behövs för att skapa en look. Hattar, kepsar och pannband är inte bara snygga, utan hindrar också kroppen från att svalna. Vi har ett urval avhuvudbonader till dig, både till träning och till vardags.

I en nordiskt klimat det är extra viktigt att hitta en bekväm och effektiv huvudbonad som passar dig, kombinerad med enbra jacka,bra strumpor ochbra skor.

 

Mössa som håller huvudet varmt

Vår Stickad mössa är en mycket bra mössa att ha på kalla dagar. Denna mössa håller dig skön och varm samtidigt som den sitter skönt och bekvämt på huvudet. Med hans enkel och stilren design , detta passar med allt frånvandringskläder tillvardagsklädsel. Beanien är enfärgad och stilren , och ger en snygg touch till outfiten. Använd den med enChunky stickad tröja för en avslappnad vardagsstil, eller enSherpa teddyjacka för de dagarna biter vädret lite extra.

Läs även:De bästa vandringskläderna 2021

Sort beanie til dameSvart strikket lue med enkelt design

Pannband som värmer öronen

Pace Pannband är en lätt tränings pannband som lämpar sig väl för utomhusaktiviteter. Den är gjord av ett mjukt polyestertyg som absorberar svett bra, och håller öronen varma i kylan. Materialet är elastisk och passar de flesta huvudformer. Samtidigt glider den inte ner, och passar perfekt till de flesta aktiviteter.

Pannband för vinter och sommar

Pannbandet är multifunktionellt och kan fungera som ett svettband under varmare tider under sommarsäsongerna. Under löpning eller annan träning med hög intensitet är det fler som besväras av hästsvansar som faller ner och mycket svett. Pannbandet kan därför göra det lättare att håll håret på plats , på samma gång tar bort svett .Pace Pannband är ett perfekt alternativ för de flesta årstider. Tyget är mjukt , lätt , och elastisk och får plats fint under cykelhjälmen. Pannbandets huvudfunktion är att hjälpa till att hålla värmen inne, men för att uppnå bästa komfort är tyget relativt tunt så det rekommenderas inte att använda i de högsta minusgraderna. Pace Pannband är till och med designad för att hålla värmen i mild kyla och upplevs lättare än andra huvudbonader. Pannbandet är därför inte i vägen för träningsprestanda. En perfekt pannbandet för skidåkning, längdskidåkning eller löpning i både plus- och minusgrader!

 

Kepsar som skyddar mot solen

Emblem Kepsar är en klassisk,svart och angenäm kepsar med logotyp. Kepsar skyddar huden från UV-strålning genom att skugga solens ansikte. Samtidigt skyddar mössan ögonen från starkt solljus. Detta löpmössan passar bra till används året runt , och du kan ha enpannbandunder locket om det är lite svalare ute. Kepsen är en storlek , men med en justerbar rem som kan justera storleken och tätheten runt huvudet.

Sort caps i klassisk stilSvart caps med justerbar reim

 

Andra blogginlägg:

Bäst i test löparjacka

Bästa träningsutrustningen 2021

Bästa vinterhandskarna för kvinnor 2021

Bästa sportglasögon 2021 - snabba glasögon