De bästa sportglasögonen för löpningen

3 bästsäljande sportglasögon för träning

Solglasögonen är tillbaka! Sommaren är här och då är det bara att ta fram de snabbaste glasögonen du hittar och gå ut på stranden, ta en promenad eller springa. Här är några av de solglasögon vi tycker är bäst för alla situationer och som du definitivt kommer att känna dig fräsch med!

 

Aktiva solglasögon

active sunglasses famme

Dessa kan jämföras med de klassiska snabbglasögonen.Glasen är trendigt, ger UV -skydd och kan justeras för optimal passform. Den levereras med 2 extra glasögon som kan bytas ut om så önskas. Glasögonen är perfekta som löpglasögon för löpningen, eller sportglasögon för fjällresan.

Prestanda solglasögon

Performance sunglasses famme

Det här är glasögonen för dem som älskar träning. De levereras med 2 extra glasögon som enkelt kan bytas ut och ger optimalt skydd i solen!Glasen är polariserade och ger skydd mot UV -strålar. Du kommer garanterat att känna dig fräsch med dessa solglasögon i sommar.

Fusion solglasögon

Fushion sunglasses famme

Polariserade solglasögon som passar allt från en cykeltur till en löprunda.Glasen har två uppsättningar glas, som också kan bytas ut. De är breda för att förhindra att ljus kommer in, och glaset ger ett bekvämt och fint ljus.

Beste sportsbriller