Beste sportsbriller | Raske briller | Sykkelbriller | Løpebriller

Bästa sportglasögon 2021 - Snabba glasögon

Snabba glasögon har på senare år blivit mer och mer populärt och trendigt. Du kan ofta hitta ett par medsportglasögon ligger i allas garderob, och dessa är en typ solglasögon som fungerar året runt. På sommaren kan de användas antingen för stranden, för cykling eller rullskidor, och på vintern fungerar de mycket bra för skidåkning eller löpning. Här är några av de solglasögon vi tycker är bäst för alla situationer och som du definitivt kommer att känna färsk med.

Alla sportglasögonen som visas nedan är utrustade med:

  • REVO -beläggning på spegelglas
  • TAC polariserat objektiv
  • TR90 ram
  • UV400 -skydd

 

Klassiska snabbglasögon

Aktiva solglasögon är svårt trendig och kan enkelt jämföras med klassisk snabba glasögon. Dessa ger bra UV -skydd och kan justeras för en optimal passform. En fördel med sportglasögonen är att de kommer med två extra linser som kan bytas ut om så önskas. Perfekt att ta med sig på en hyttresa eller påskresa för att se pigg och fräsch ut.

Läs också: Bästa vandringskläder 2021

 

løpebriller til løpeturenraske briller som sitter godt på hodet

 

Cykelglasögon för de snabba

Prestanda solglasögon fungerar mycket bra som cykelglasögon på grund av dess tunna design. Dessa snabbglasögon är lämpliga för de flesta träningar, men fungerar utmärkt som cykelglasögon eller glasögon för rullskidor. Solglasögonen är fräscha, och du kommer garanterat att känna dig cool med dessa glasögon.

raske briller godt egnet som sykkelbrillerSportsbriller med velutviklet design

 

 

Löparglasögon för passformen

Fusion solglasögon är polariserade solglasögon vilket är mycket lämpligt för en löpning eller en joggingtur. Glasögonen ha extra glas så att det går att byta ut dem om så önskas. Sportglasögon bred design hindrar ljus från att komma in, och glaset ger ett bekvämt och fint ljus, vilket gör körningen mycket lättare.

Läs också:Bäst i testlöpningsjacka, ochBästa löptights

 

Brede sportsbriller egnet til løpingLøpebriller med polarisert linse

 

Sportglasögon för fitnessentusiasten

Jawbreaker solglasögon är en bra match för alla glad att träna själ. Dessa snabba glasögon passande för alla typer av träning , som löpning, jogging, skidåkning, cykling och mycket mer. Solglasögonen har en mycket bra passform och sitter bra runt huvudet. På samma sätt som de andra solglasögonen har dessa även extra linser som du kan byta om du vill.

 

raske briller egnet til all type trening og aktivitetkule solbriller som ikke sklir ned

 

Läs också:

Bästa träningsutrustning 2021

10 styrketräningar du kan göra ute

Bästa träningskläder för vintern 2021