Beste sportsbriller | Raske briller | Sykkelbriller | Løpebriller

Bästa sportglasögonen 2022

Snabbglasögon, Bliz, Oakley och Northug har de senaste åren blivit mer och mer populärt och trendigt. Du kan ofta hitta ett par medsportglasögon ligger i allas garderob, och dessa är en typ solglasögon som fungerar året runt. På sommaren kan de användas antingen till stranden, för cykling eller rullskidor, och på vintern fungerar de mycket bra för skidåkning eller löpning. Här är några av de solglasögon vi tycker är bäst för alla situationer och som du definitivt kommer att känna färsk med.

Alla sportglasögonen som visas nedan är utrustade med:

  • REVO-beläggning på spegellinsen
  • TAC polariserad lins
  • TR90 ram
  • UV400 skydd

 

Klassiska snabba glasögon

En modell som Oakley har, är deras Radarmodell. Dessa har högre linser så att du kan se mer med dem. En av Northug dess modeller, är deras Classic Performance. Som ett alternativ till Oakley och Northugs sportglasögon kan vi rekommendera våraAktiva solglasögon vilket är svårt trendig och kan lätt jämföras med klassisk snabba glasögon. Dessa tillhandahåller bra UV-skydd och kan justeras för optimal passform. En fördel med sportglasögonen är att de kommer med två extra linser som kan bytas ut om så önskas. Perfekt att ha med sig på stugresa eller påskresa för att se vältränad och fräsch ut.

Läs även: Bästa vandringskläderna 2022

 

løpebriller til løpeturenraske briller som sitter godt på hodet

  

Löparglasögon för passformen

Bliz dess stora storsäljare är deras Hero-modell. Dessa kan du använda både i skogen och på en promenad. Som ett alternativ till deras Hero-modell kan vi rekommendera vårFusion solglasögon. Dom är polariserade solglasögon som är mycket lämplig för en löprunda eller en joggingtur. Glasögonen ha extra glas så att det går att byta ut dem om så önskas. Sportglasögon bred design hindrar ljus från att komma in, och glaset ger ett behagligt och fint ljus vilket gör löpningen mycket lättare.

Läs även:Bäst i test löparjacka, ochBästa löpartights

 

Brede sportsbriller egnet til løpingLøpebriller med polarisert linse

 

Sportglasögon för fitnessentusiasten

Snabba glasögon dess storsäljare är Fusion-modellen. Dessa ska vara bekväma att använda och passa bra. Som ett alternativ till deras Fusion sportglasögon rekommenderar vi våraJawbreaker solglasögon vilket är en bra match för alla gärna träna själ. Dessa snabba glasögon lämplig för alla typer av träning , som löpning, jogging, skidåkning, cykling och mycket mer. Solglasögonen har en mycket bra passform och sitter bra runt huvudet. På samma sätt som de andra solglasögonen har även dessa extra glas som du kan byta ut om du vill.

 

raske briller egnet til all type trening og aktivitetkule solbriller som ikke sklir ned

 

Läs även:

Bästa träningsutrustningen 2022

10 styrkeövningar du kan göra utomhus

Bästa träningskläderna för vintern 2022

Tillbaka till blogg