Beste hansker og votter til dame

Bästa vinterhandskar för kvinnor 2021

Det kan vara ganska svårt att räkna ut vilka handskar som passar dina preferenser. Vill du att de ska vara varma, lätta, vattenavvisande, passa bra eller en kombination av allt Det finns relativt många överväganden som måste beaktas, och rätt val av handskar är viktigt för att din erfarenhet ska bli bra. Samtidigt använder du ofta olika handskar för olika tillfällen, och kan använda andra handskar för träning än vad du skulle göra en kall vinterdag. Oavsett situationen hjälper handskar till att värma händerna medan du kan röra dig utan att behöva dra av vantarna för att använda händerna. 

 

Handskar för träning

Det är många som föredrar att träna ute snarare än inne i ett gym. Händerna tappar något relativt snabbt och det är därför viktigt att du väljer rätt handskar så att du inte blir kall, särskilt när minusgraderna kommer. Samtidigt kan det vara en fördel att handskarna är lätta och har ett tyg som andas så att det inte skadar fingermotoriken i träningspasset. Kalla händer kan göra själva träningsupplevelsen mer utmanande än den behöver vara, och en balans mellan ett ämne som är tillräckligt tjockt kan vara avgörande.

 

Handskar för skidåkning

Även om vi fortfarande kan acceptera att vädret är fint och varmt, är skidsäsongen fortfarande precis runt hörnet. Väderförhållandena blir allt mer oförutsägbara och regn, snö och snö kan skada händerna. Det är därför viktigt att hålla händer och fingrar varma för en bra upplevelse. I ett sådant sammanhang är det många som tror att handskar är mer praktiska än handskar, särskilt för att du kan få lättare grepp runt skidstången.

När man använder handskar för skidåkning kan det snabbt finnas rester av skidsmörjning på handskarna, och hur man underhåller och tvättar dem kan du läsa mer omhär.

 

Handskar för löpning

Att springa eller jogga på morgonen eller kvällen är en vana för många. Även om det går mot kallare tider, betyder det inte att denna vana slutar. Att välja rätt handskar kommer också att vara grundläggande i denna inställning. Bra löphandskar hjälper dig att hålla dig god och varm under hela loppet och kan förbättra din träningsupplevelse.

 

Pace vinterhandskar

Skihansker til dame med silikonmønster

Pace vinterhandskar är ett mycket bra alternativ till träning, skidåkning med mera. De har ett bra grepp, och silikonhandtagsmönstret på insidan förhindrar att något glider på taket. De är bekväma och har stretch samtidigt som de är gjorda av ett slitstarkt material. Dessa skidhandskar är utrustade med kardborreband på handleden så att du kan anpassa handsken efter din egen passform. Handskarna uppfattas som lätta och har en perfekt balans genom att de inte är för tjocka eller för tunna och därmed blir de perfekta träningshandskarna. Tillsammans med en armband som kan lagra nycklar, och a pannband för att hålla huvudet varmt har du faktiskt de tillbehör du behöver för att gå en promenad eller jogga.

 

Skihansker til dame med full outfitArmbånd med oppbevaring

Video med vinterhandskar

 

Tillbaka till blogg
1 av 3