beste turjakkene til dame 2022

Bästa vandringsjackor för kvinnor 2021

Det går mot höst och vinter och det blir kallare ute - på Famme testar vi de bästa vandringsjackorna för kvinnor som vill hålla dig skyddad från alla slags väder och vind i höst, och som passar perfektturklerksamlingen. Vi har skapat en guide till de bästa och varmaste vandringsjackorna för kvinnor som är speciellt utformade för dig som ska ut på en resa och vara aktiv i det nordiska klimatet.

Ultimate regnjacka för kvinnor, perfekt för vandring

varm svart regnjakke til dame
Om du letar efter en rejäl, varm och otroligt vattentät och snygg regnjacka för kvinnor som du kan använda på en bergsvandring i höst,Pace regnjacka till dig. Tekniskt och lätt, har två lager och har ett otroligt bra meshtyg som tål mycket och har mycket stretch. Med denna varma regnjacka för kvinnor behöver du inte bli för klammig och varm eftersom tygerna andas bra och dragkedjorna låter luft flöda in och ut. Detta är det ultimataregnjackan som är skapad för rörelse i hårda klimat, och som samtidigt ser otroligt snygg ut. Här får du plats för en massa olika saker nedan, vare sig det är en t-shirt ellerullunderkläder.

Snygg och funktionell fleecejacka för kvinnor

varm myk fleecejakke til dame woolstretch jacket
Detta är en av de bästa och mest tekniska vandringsjackorna för kvinnor -Ullstretchjacka är gjord av bästa Merinoull som ger bästa prestanda och som gör denna vandringjacka för kvinnor till ett av de bästa plaggen när du är ute och är aktiv i höstvädret. Denna vandringsjacka ger dig hög komfort eftersom tyget består av de finaste typerna av ull. Detta är perfekt för vandring när det inte är det värsta vädret och du inte behöver bära regnjacka.

Mångsidig vandringsjacka för kvinnor - funktionell och snygg

fleksibel turjakke til dame powerstretch jacket
VårPowerstretch jacka passar perfekt för resor där vädret inte är lika hårt, och där du är mer aktiv. Denna vandringsjacka för kvinnor är också lika bra för vardagsbruk, vilket gör den väldigt mångsidig. Tyget är otroligt tekniskt och har bra värmeisolering och elasticitet - vilket gör det perfekt för när du går en promenad där du blir lite varm och måste röra dig. Dettaturjakken för kvinnor känns otroligt lätt och sitter smickrande på - tyget har en enorm andningsförmåga som gör att du inte blir för klumpig. Detta är en av de bästa vandringsjackorna för kvinnor som du kan använda när du är aktiv och går en promenad i det fina höstvädret eller på en bergsvandring!

Årets mysigaste jacka för kvinnor för hyttresan 2021: nallejackan

myk teddyjakke til dame ripstop sherpajakke
Teddyjackor är väldigt intresserade i år, och på Famme har vi det bästa och finaste urvalet avnallejackor för damen. VårRipstop Sherpa jacka är den mjukaste teddyjackan som passar som vandringskavaj för kvinnor eftersom det är en fleecejacka av bra kvalitet och som håller dig varm. Den är tillverkad av Thermolite, vilket gör den väldigt bra, bekväm och elastisk. Det som gör denna teddyjacka lämplig för en mycket bra vandringjacka för kvinnor är att den har en fantastisk konsistens mot vind och väder, och att den är en mjuk fleece på insidan. Det känns väldigt bekvämt mot huden. Eftersom denna fleecejacka för kvinnor är praktisk och varm är den lämplig som en perfekt vandringjacka för kvinnor för stugor och fjällturer, eftersom den kan användas både inomhus för att njuta av in och ut på en resa. Den har också ett speciellt ripstop -tyg på fickan och på armbågarna vilket gör den mer unik. Använd denna värme ochbra nallejacka på korta och långa promenader eller framför brasan!
Tillbaka till blogg