beste turjakkene til dame 2022

Bästa vandringsjackor för kvinnor 2022

Det går mot höst och vinter och det blir kallare ute - på Famme testar vi de bästa vandringsjackorna för damer som vill hålla dig skyddad från all slags väder och vind i höst, och som sitter perfektturklerk-samlingen. Vi har skapat en guide till de bästa och varmaste vandringsjackorna för dam som är speciellt framtagna för dig som ska ut på resa och är aktiv i det nordiska klimatet.

Ska du ut på resa rekommenderar vi att du läser vidare i denden ultimata guiden för vandringskläder!

 

Vattentät vandringsjacka

Om du letar efter en rejäl, varm och otroligt vattentät och snygg regnjacka för dam som du kan använda på en fjällvandring i höst,Pace regnjacka till dig. Teknisk och lätt, har två lager och har ett otroligt bra meshtyg som tål mycket och har mycket stretch. Med denna varma regnjacka för kvinnor blir du inte för kladdig och varm eftersom tyger andas bra och dragkedjorna låter luft strömma in och ut. Detta är den ultimata regnjackan som är skapad för rörelse i tuffa klimat, och som samtidigt ser otroligt snygg ut. Här får du plats för en massa olika saker nedan, oavsett om det är en t-shirt ellerull underkläder.
turjakke til dame  Blå vanntett turjakke til dame med hette

 

Varm och lätt vandringsjacka

Woolstretch jacka är gjord av mjuk merinoull som ger bästa komfort och prestanda. Vad gör detta vandringsjackan för kvinnor till ett av de bästa plaggen när man är ute och är aktiv i höstvädret är att det består av de finaste typerna av ull. Jackan är perfekt för vandring när vädret inte är torrt, och du behöver inte ha på dig en regnjacka.
varm myk fleecejakke til dame woolstretch jacket  Svart turjakke til dame med merinoull

 

Mångsidig vandringsjacka

Powerstretch jacka passar perfekt för resor där vädret inte är lika hårt, och där du är mer aktiv. Detta vandringsjackan för kvinnor är också lika bra för dagligt bruk, vilket gör den väldigt mångsidig. Tyget är tekniskt och har bra värmeisolering och elasticitet – vilket gör det perfekt när du går på promenad där du blir lite varm och behöver röra på dig. Jackankänns lätt och sitter smickrande – tyget har en enorm andningsförmåga som gör att du inte blir för kladdig.

Hvit fleksibel turjakke til dame  Svart allsidig turjakke med hette til dame

 

Vandringsjacka i fleece

Ripstop Sherpajacka är en mjuk teddyjacka i fleece av bra kvalitet och som håller dig varm. Den är gjord av Thermolite vilket gör den väldigt bra, bekväm och elastisk. Det som passar den här teddyjackan till en bra vandringsjacka är att den har en fantastisk struktur mot vind och väder samt att det är en mjuk fleece på insidan. En praktisk och varm fleecejacka som är perfekt för stugresor och fjällturer då den kan användas både inomhus för att trivas i eller ute på tur. Den har även speciellt ripstop-tyg på fickan och på armbågarna vilket gör den mer unik. Använd denna värme ochbra teddyjacka på korta och långa promenader eller framför brasan!

Svart teddy jakke til dame  Sherpa jakke i fleece med glidlås
Läs mer:Jacka guide
Tillbaka till blogg