Vandringsbyxor du behöver för fjällvandringen

Vandringsbyxor gör vandringen bättre

Har någonsin provat att vandra i bergen med sneakers Som regel gör du det en gång och aldrig mer. Det finns en bra anledning till detta, när du går på vandring måste du vara redo för det okända, och om du inte har utrustningen som är gjord för vandring kan du snabbt förstöra stämningen med att något går fel..

 

Fältshorts

Field Shorts

Dessa shorts är en del av Field Line, vilket innebär att de har mycket starkare tyg, men samtidigt stretchiga, gjorda för att klara ett slag och vara praktiska och snygga. Field Linjen är en ny kollektion bergskläder för kvinnor, och passar bra i norsk natur och i bergen!

 

Fältbyxor

Field Slacks

Fältbyxor är av samma linje som fältshorts, det kan vara smart att välja detta framför shorts om vädret ska vara kallare eller om det regnar. På soliga dagar passar Field -shortsen bättre, men Field Slacks är en säker vinnare. Detta är den ultimata vandringsbyxan för kvinnor, som både sitter fint och är vattenavvisande!

Famme Essential tights

 

Black tights

 

När vi talar om säkra vinnare kan vi inte glömma Essential tights. Denna tights passar nästan allt. Naturligtvis, om du har planer på att besegra Mount Kilimanjaro kan det vara mer lämpligt Field line.

turbukse, utebukse, fjellbukse